PARTYINFO

 

DARA ROLINS + DAN BÁRTA

Datum konání:
12.03.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Lowa
Live:
Dara Rolins, Dan Bárta
 
 
Dan Bárta & Dara Rolins tuto sobotu v klubu Fabric

Dan Bárta se svojí skupinou Illustratosphere pozval na turné Daru Rolins. Ke spolupráci se rozhodli na základě společného vystoupení na Žebříku v Plzni, kde se po letech opět potkali na pódiu, zavzpomínali na úspěšný projekt Sexy Dancers a zjistili, že mají chuť společně pracovat.

 

Na koncertech uslyšíme písně již zmiňovaných Sexy Dancers, ale v duetech zaznějí i písně Illustratosphere, věci z repertoáru Dary Rolins či převzaté ...skladby jiných interpretů. Setlist bude velmi pestrý a již teď je jasné, že půjde o velikou hudební událost.

Dan Bárta k tomu dodává: „sám jsem zvědav, jak to dopadne, ale těším se. Ten žánrový přesah, který v téhle sestavě máme, je, málo platné, velmi slibný. Těším se převelice.“

Můžete se také těšit na afterparty, kterou obstará DJ Lowa.

Předprodej vstupenek: cena 420,-

Místa předprodeje: Titty Twister, Nádražní 29, Ostrava - Centrum

Vstupenky je také možno zakoupit v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cznebo www.ts1.cz, e-mail: info@ticketstream.cz. Na tuto akci můžete zakoupit E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016