PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
05.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Kleinschmager (DE/Rygular) + special vizuals, Insect Elektrika (Monoclime), Awacs
Popis:
vstup zdarma
 
 
Bubbles 4 Anniversary @ U Bukanýra

Slavíme 4 roky Bubbles Digital Night! Za ta léta jsme si užili ranec skvělé muziky, producenty a DJ jakými byli např. Philipp Wolgast (DE), Miss Sunshine (HR), Easy changes (RU), Catekk (AT), Alvaro Lagartera (PRT), Dreikommanull (DE) a mnoho dalších. A taky to 05.03.2011 řádně oslavíme!!! Jako hosta jsme pečlivě vybrali německou legendu Kleinschmager Audio, kterého residentně doplní Insect Elektrika live! a ten jenž by si přál býti kudrnatým DJ Awacs!

 

Kleinschmager Auido (DE)

Inspirován v legendárním techno klubu „OZ“ ve Stuttgartu, Dj kariéra Joerna Kleinschmagera začíná v roce 1994. Dnes tohoto zvukového inženýra můžete potkat v Leipzigu v klubu Distillery, kde již řadu let pořádá párty. Od roku 1997 se stal členem Mo’s Ferry Productions, kde se setkal s Dapaykem. Ve spolupráci s ním zakládá projekt Kleinschmager Audio a vydává na podlabelu Rrygular.

V roce 2005 sdílí své hudební zkušenosti v projektu Dreikommanull, který tvoří s kolegy Nikolasem Sternbergem a Mentellem. Od té doby Leipzig poznává opravdovou sílu přímočarého klubingu s vysokými nároky.

Taneční fanoušci se mohou těšit na minimalový groovy set.

 

Insect Elektrika live!

§-‚ů!“o/!.,.,.*+++!v¨(ů´..........  „minimal“ (monocline, multi vitamins)

Set k poslechu

soundcloud.com/insectelektrika/insect-elektrika-live

 

Awacs

Awacs se djingu věnuje od r. 2000, kdy vznikl dnes již neexistující soundsystem Zippy Zone. Zpočátku ho bavil hlavně house a techhouse, poté deep a moody techno. Přibližně před osmi lety se začal zajímat o minimal, a to ve všech jeho podobách.

Mezi jeho oblíbené producenty patří např. Deadbeat, Monolake, Mikkel Metal, Beat Pharmacy, Anton Zap, Cassy, Mathias Kaden,

Stimming, Marco Zenker a mnoho dalších. Awacs nehraje pouze minimal, ale i dubstep, deep house, deep a dub techno, ambient a experimentálnější věci se zlomeným beatem, občas si zahraje starší desky z labelů jako Blueprint, Kanzleramt, Surface apod.

Je členem chill-outového uskupení Sukulent, rezidentem putovní akce Ztracen v průvanu /Moje Múza, Styx, Karkulka - Praha/ a Bubbles /Bukanýr - Praha/, Alles Gute /Central Station - Praha/.

Od r. 2008 se Awacs věnuje i produkci, a to jak sám, tak společně s Martinem z dua Insect Elektrika, se kterým tvoří projekt Plankton: Companier zaměřený na ambient, dubstep, chill music, experiment, jazz..

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016