PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
25.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Ingo Sänger (DE/Farside), Pat Heart (Afrodrops), Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
 
Ingo Sänger opět po roce na Just Like That!

Inga jsme na Just Like That už jednou měli – a bylo to o den později přesně před rokem. A bylo to skvělé.. Od té doby se neustále připomínal svými měsíčními mixy z rádiového pořadu Taxi Nights na stanici ByteFM a tyhle jeho spontánní selekce v posluchačích zanechaly vždy hluboký dojem. Disco, deepness, house, slow tunes, funk, deep techno, tak lze ve zkratce popsat slovy jeho dj sety a věřte tomu nebo ne, všechny tyto žánry se v nich fúzují. Zároveň nemusíme připomínat, že je šéfem labelu Farside Records a s pořadem Treibhaus bývalým ambasadorem elektronické hudby v Německu vůbec. Ingo tenkrát vskutku významně ovlivnil početný zástup momentálně aktivních německých producentů a kdyby v jeho životě nehrála veledůležitou roli především rodina, určitě by pravidelně vystupoval v Berghainech či Watergatech... Jeho vystoupení se tak odehrávají na jiných, ale neméně důležitých dj spotech a my jsme rádi, že jeho talent můžeme opět přivézt na Bukanýr.

 

Aby si Ingo mohl sebou vzít ještě víc svých zbraní hromadného ničení, bude mít připlacené jedno zavazadlo navíc. Support jako obvykle zajišťují Pat Heart a Lukas Micka.

soundcloud.com/ingosaenger

www.residentadvisor.net/dj/ingosanger

www.myspace.com/ingosaenger

Ingo Sänger is coming back for another Just Like That after one year!

We are sure you still remember the last Just Like That with Ingo Sänger – it was exactly one year ago. Well it was pretty good and we had a lot of fun that night... Since then Ingo continuously reminded himself with his monthly Taxi Nights dj mixes for the radio ByteFM and these spontaneous selections of music have always impressed the audience very deeply. Disco, deepness, house, slow tunes, funk, deep techno, like that can be Ingo’s sets very shortly described in words and belive it or not, all these genres merge together in them. For sure we don’t have to remind you that Ingo is running the great label Farside Records and that with his radio show Treibhaus he has influenced many at this time active producers all over Germany.

We are very excited to have Ingo on board again.. We are sure he will bring a lot of weapons of mass destruction with him again. As you are used to, Ingo will be accompanied by Just Like That residents Pat Heart and Lukas Micka.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016