PARTYINFO

 

HOME ACTION

Datum konání:
26.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jindra (Bukanyr.cz), Tom Saver, Nuff
Popis:
vstup zdarma
 
 
Home Ekšn U Bukanýra

Březnové pokračováni  Houm Ekšn ve znamení deep, tech, minimal a v tomto pořadí se tyto různé, či podobné styly budou během noci prolínat. Na poslední březnovou sobotu, ale už jarní, si Jindra s  Tomem Saverem pozvali mladého talentovaného týpka, který hraje výtečný  minimal a rozhodně na něj Morava může být jenom hrdá.

 

Dj.Nuff pochází z Havířova a svou djskou kariéru odstartoval v roce 1998, v rodném Havířově do kterého zavedl tenkrát velice okouzlující styl muziky a tím je bezevšeho house music. Tato okouzlující taneční muzika mu zařídila věčně narvané kluby a bary v havířovském prostředí. V roce 2000 dostává nabídku bavit svými energetickými sety i ostravské publikum. Neváhá a obsazuje podniky na známe ulici stodolní a samozřejmě vyhlášené ostravské kluby. Ostrava se stává pro něho velmi oblíbeným městem a hlavně velikým úspěchem se prosadit ve významných celorepublikově navštěvovaných klubech. Odhodlání, výdrž, věčné zdokonalování se v muzice a vytváření setu začínajících od vocal housu až po tvrdší prvky electro housu ho dostali do těch nejvýznamnějších podniku v ČR. V současnosti se převážně věnuje minimalu, technu a to ve všech polohách.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016