PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO: LAMYCZ AND SHIMITA BIRTHDAY BASH

flyer
Datum konání:
25.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Pavel Krejdl (kovoshrot), Franke (djfranke.cz), Zwooky vs Halama (tektoys.org), Lamy a Shimita (techno connection)
 
 
My Name Is Techno v pražském ST.YXu!

Milí přátelé, kamarádi, známý i neznámý, pařmeni a pařmenky. Chtěli bychom vás všechny pozvat na pokračování techno mejdanu My Name Is Techno do pražského klubu ST.YX, kde se odehraje jako v roce loňském, naše narozeninová oslava a rozhodně se bude na co těšit. A proto jsme i pro tento díl pozvali DJs, pro které je techno naprosté synonymum.Tak si je hezky popořadě představíme.

 

Jako první host přijal pozvání a pro nás velká pocta, DJ, kterého netřeba asi představovat v našich luzích a hájích, náš velký oblíbenec a vzor PAVEL KREJDL (kovo_shrot). Na kterého se opravdu moc těšíme. Techno v jeho podání je pro nás vždy naprostým vrcholem.

Dalším gratulantem na tomto narozeninovém mejdanu, bude náš dobrý kamarád, výborný DJ, super člověk a není to nikdo jiný než DJ FRANKE. Franke ví moc dobře, jaké techno máme rádi a my už se nemůžeme dočkat, co si pro nás k narozeninám připraví. Ale zcela jistě to bude nějaká lahůdka pro naše ouška.

A tím rozhodně nekončíme. Dalšími gratulanty jsou pánové z tektoys.org, kteří již sice techno nehrají, ale už na prosincovém vydání, kdy si pro nás oprášili vinylové techno desky, nás naprosto přesvědčili, že techno rozhodně hrát nezapomněli. A jsou to ZWOOKY a HALAMA.

No a posledními ne gratulanty, budou samotní oslavenci tohoto bujarého a rozhodně divokého mejdanu, zástupci TECHNO CONNECTION a není to nikdo jiný, než LAMY CZ a SHIMITA.

Akce bude vyzdobená dekoracemi, videoprojekcí a dalšími šílenostmi, co nás napadnou.

No a co říci závěrem?

Budeme se na Vás na všechny těšit, neseďte doma, přijďte si zatancovat, popovídat s přáteli nebo na dobrý drink. A rozhodně zapařit na pořádné techno a oslavit s námi narozeniny. Bude oslava jako blázen. Mějte se fajn a již brzy na viděnou a hlavně na slyšenou.

Techno Connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016