PARTYINFO

 

DJ FOOD

flyer
Datum konání:
18.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
DJ Food aka Strictly Kev (Ninja Tune, UK), 2K (shadowbox), Tuco (uk/cz)
Popis:
start 22:00, Předprodej vstupenek v sítích Ticketstream a v kanceláři klubu Radost FX, Bělehradská 120, 120 00 Praha 2 (tel. +420 603181500)
 
 
DJ Food se vrací do Prahy!

Po několikaleté odmlce, kdy se v klubu Radost FX pod hlavičkou labelu Ninja Tune konaly jejich kultovní „Solid Steel“ parties se zde představí jeden z hlavních představitelů tohoto vydavatelství DJ Food aka Strictly Kev. Tento DJ patřil vždy k tomu nejlepšímu, co tento populární britský label nabízel a kromě své produkce a výtvarného nadání proslul také pestrými a zábavnými dj sety. Nejinak tomu bude i tentokrát a nebyl by to DJ Food, aby opět nečím nepřekvapil. Již více, než dva roky kombinuje Strictly Kev svá dneska vystoupení také o VJing. Takto ho budete moci  spatřit v pátek 18.března v klubu Radost FX.

 

DJ FOOD aka Strictly Kev

DJ FOOD projekt vznikl již v roce 1990, kdy vyšlo také první album „Jazz Brakes.“

Následovala další a konkrétně „Jazz Brakes Volume 3“ se stalo nejúspěšnějším albem labelu Ninja Tune, se kterým je projekt od začátku spojován. Alba jsou směsicí mixů breaků, jazzu, hip hopu a různých samplů vytažených z trcků, které vyšly na Ninja Tune. Pod hlavičkou projektu DJ FOOD se v minulosti ukrývalo hned několik umělců, mimo jiné i samotní majitelé vydavatelství Jon More a Matt Black aka Coldcut.

 

 

Pozdější Jazz Brakes byla na svou dobu velice inovativní  a nalézt jsme na nich mohli i prvky latina, dubu, techna, ambientu, tribalu, ale také funku s africkými a jungle motivy.

Strictly Kev, v současnosti jediný reprezentant projektu DJ Food. V roce 2008 obohatil svoje již tak velmi pestré djské vystoupení i o prvky VJingu a tak se předevede i v klubu Radost FX. Vzhledem k jeho uměleckému nadání, se máme určitě na co těšit.

Strictly Kev již od 90.let spolupracuje s labelem Ninja Tune i na jeho vizuální podobě. Za ta léta spolupracoval na designu s takovými jmény jako  Coldcut, The Herbaliser, DJ Vadim, Funki Porcini, 9 Lazy 9, Amon Tobin, The Cinematic Orchestra, Neotropic, Kid Koala, King Cannibal, Hexstatic, Dynamic Syncopation, The Dragons, London Funk Allstars.

Mimo Ninja Tune to pak byly také labely Warp, Skam, Jazz Fudge, Clear, !K7, Pickaninny, Thrill Jockey, Noodles, K-Boro, Worm Interface, Oxide, Fax a umělci jako Autechre, Gescom, Squarepusher, Osymyso, Small Fish With Spine, Bundy K Brown, T-Love, DJ Vadim, The Prunes, Part 2, The Isolationist, Andre Gurov, Mark B & Blade, MC Mello

Vice info na www.djfood.org a www.radostfx.cz

Předprodej : www.ticketstream.cz

Předprodej vstupenek v sítích Ticketstream (www.ticketstream.cz) a v kanceláři klubu Radost FX, Bělehradská 120, 120 00 Praha 2 (tel. +420 603181500)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016