PARTYINFO

 

MECCAMIX WITH JAYDEE

Datum konání:
25.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jaydee (nl), Carl Lope, P@co, Looky
Popis:
vstup 250 czk, vip 500 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
MeccaMix JayDee 20let of Plactic Dreams

MeccaMix uvádí 20 let of Plactic Dreams, ano tento rok je to přesně 20 let co vyšel jeden z největších housových tracků všech dob „Plactic Dreams“. Track co má za sebou nespočet remixů a coverů. Autor toho fenomenálního tracku mr. JayDee vystoupí 25.3.2011 v clubu Mecca na residenční noci MeccaMix.

 

Robin 'JayDee' Albers začal svou DJ kariéru jako v roce 1978. Stal na samém počátku holandského mistrovství v míchání, ze kterého vzešli dnešní DJ celebrity. V roce 1992 se stal prvním holandským DJ, který hrál v Moskvě.

Hit Plastic Dreams, který dlouho byl číslo jedna v USA, Itálii, Belgii, Francii, Španělsku, Brazílii, Japonsku a mnoha dalších zemích udělal z JayDeeho i po tolika letech stále velice bookovaného dje.

JayDee až v roce 1997 vydal svůj druhý celosvětový hit Fiesta od Sunclub (18 týdnů číslo 1 v Dance chart of Holland) Za jeho kariéru vystoupil po boku dj hvězd Danny Tenaglia, David Morales, Tony Humphries, Carl Cox, a mnoho dalších. V roce 2000 Jaydee byl jeden ze zakladatelů ID & T Radio.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016