PARTYINFO

 

MARCO BAILEY

flyer
Datum konání:
12.03.2011 - sobota
Místo konání:
Kolín - Staré Lázně
DJs:
Marco Bailey, Mario Ranieri, Brian aka Kid Diesel, Orbith
2nd stage - Mr.Markuz, Dex
Popis:
start 22:00, vstup 290/350 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Marco Bailey & Mario Ranieri zahrají v klubu Staré Lázně Kolín!

Staré Lázně Kolín připravily na druhou březnovou sobotu něco jedinečného, v Kolíně a široko daleko nevídaného. Program, nad kterým zaplesá nejedno srdce hudebního fanouška a techno pamětníka, noc, která bude stylizovaná do rytmu té nejtvrdší elektronické taneční hudby – do ryzího a opravdového techna!

 

V sobotu 12. března na Hlavním sále Starých Lázní vystoupí světová ikona techna, belgický DJ Marco Bailey, společně z nejznámějším rakouským techno-řezníkem, DJem a producentem, kterého stačí opravdu jen jmenovat: Mario Ranieri.

Marco Bailey patří již dvě dekády k ikonám světové techno scény. Jeho inovátorský přístup k tvorbě taneční hudby je oceňován těmi nejlepšími a respektovanými producenty a kritiky taneční hudby. Jeho desky můžete slyšet v setech těch nejznámějších světových DJů jako je například Carl Cox, Christian Varela, John Digweed, Umek, Takaaki a další. Marko Beelen, jak zní jeho pravé jméno začal s vlastní tvorbou kolem roku 1998, jeho první desky vydavají labely Dance Opera a Bonzai Records. Rychle si svými nápaditými, a užasnou atmosférou nabitými nahrávkami, získává celý techno svět a buduje si silnou základnu fanoušků. V roce 2002 Marco zakládá svůj label MB Electronics. Současně s vydáváním techno nahrávek Marco objíždí největší světové festivaly a hraje v nejprestižnějších klubech po celém světě. Jeho vybroušený styl mixu je legendární svou různorodostí a energickou atmosferou.

Druhým, neméně významným hostem tohoto eventu bude rakouský DJ Mario Ranieri.

Tento hard techno matador je jedním z nejvýraznějších a nejslavnějších osob schranzové scény u našich jižních sousedů. Jeho sety se nedají kategorizovat, hudební rozsah má od groovy hause, hard techno, punky hardcore a crazy noise. Dokáže okolo sebe vytvořit neuvěřitelně pozitivní energii, spojil spoustu stylu a vytvořil si vlastní jedinečný žánr.

Tuto silnou dvojku jistě významných hostů doplní i neméně kvalitní a u domácích clubberů velmi oblíbení DJ Orbith a Brian aka. Kid Diesel, kteří dovedou tuto akci jistě k dokonalosti a naprosté spokojenosti návštěvníků. Pokud se chcete v tomto mrazivém období pořádně rozehřát na opravdový nářez tanečního soundu a stát se součástí skvělé atmosféry, kterou bez jakékoliv pochyby dokáží tito skvělý DJs vytvořit, zapiště si tučným písmem do svého kalendáře termín 12. Března.

Vstupenky do Velkého sálu Starých lázní v Kolíně si můžete zakoupit On-Line na portálu Ticketpro za zvýhodněnou cenu 290,- Kč. Na místě budou vstupenky k mání za 350,- Kč

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Marco Bailey ve Starých Lázních od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016