PARTYINFO

 

SASAZU 2ND ANNIVERSARY

flyer
Datum konání:
25.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Rodrigo Ardilha (brazil), Brian, Neo & Martina Balogová live!, Roger Venzent, P@co
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 – 22:00 live band (covers)
22:00 – 23:30 P@co
23:30 – 00:30 Dj NEO a Martina Balogová LIVE!
00:30 – 02:00 BRIAN
02:00 – 04:00 Rodrigo Ardilha (BRA)
04:00 – 06:00 Roger Venzent aka Džejár
 
 
2. Narozeniny SaSaZu, line-up, trailer Narozeniny SaSaZu - Neo a Martina Balogová live!
SaSaZu oslaví druhé narozeniny!

SaSaZu – restaurace i klub -  slaví svoje druhé narozeniny! Přijďte popřát do nejmodernějšího multifunkčního prostoru u nás, který vám už dva roky nabízí ty nejlepší hudební lahůdky. Klub se stal oblíbeným místem vás i řady celebrit českého showbyznysu. Restaurace SaSaZu získala řadu ocenění – Bib Gourmand od Michelina, dále v průvodci Grand restaurant první místo jako nejlepší asijská restaurace.

 

Dosud jsme přivítali více jak 230 tisíc návštěvníků. Mezi hvězdy, které v SaSaZu zazářily, patří bezesporu Tiësto, Paul Van DYK, Markus Schulz, Billy Idol, Kosheen, The GOSSIP, Macy Gray, Lily Allen, AIR, Groove Armada a desítky dalších. Nechte se překvapit, kdo další se v roce 2011 zařadí do síně slávy SaSaZu.

V tento speciální večer vystoupí brazilský  Dj  Rodrigo Ardilha. Rodrigo Ardilha je jedním z nejaktivnějších Djs na brazilské scéně a dnes se řadí mezi 100 nejlepších brazilských Djs dle žebříčku časopisu Dj Mag. Z domácí hudební scény vystoupí Dj Brian, P@co, Neo a Martina Balogová live a Roger Venzent.

Můžete se těšit na bujaré oslavy, světelné laser show, fire show a další překvapení. Do rytmu vás také dostanou sexy tanečnice samby v doprovodu bubeníků. V průběhu noci Vás dále čeká pyro show, 3 taneční vystoupení Yemiho a JAD Academy. Samozřejmostí bude narozeninová dekorace a lákavá nabídka koktejlů.

BIOGRAFIE:

Rodrigo Ardilha je jedním z nejvíce aktivních Djs na brazilské scéně taneční hudby a dnes je na 20. místě nejlepších Djs (podle SOUND DJ MAG! Brazil). Od roku 1999 byl postupně rezidentem všech nejlepších klubů ve městě Rio de Janeiro a navštívil všechna významná brazilská města a kluby jako Privilege, Pacha, Hard Rock Cafe, Nuth, The Week a další. Rodrigovi sety jsou vždy jedinečným zážitkem, při kterém se taneční parket mění doslava ve hřiště plné zábavy, kde si každý může užít to nejlepší z house music. Jeho skvělá technika, charisma a cit pro hudbu zaručují skvělou zábavu. Pravidelně ho můžete vidět na velkých parties vedle takových Djs jako Tiesto, Steve Angello, Axwell, Kaskade nebo Erick Morillo. Kromě Djingu má Rodrigo i svojí vlastní TAPE bookingovou agentu, píše články do SOUND DJ MAGu a jako každý brazilec hraje fotbal.

www.myspace.com/rodrigoardilha

www.rodrigoardilha.com

Rodrigo Ardilha @ Rio de Janeiro, The Week 3rd Anniversary

 

 

DJ Brian - producent, remixér a zakladatel projektu Soulgangsters. Je jedním z nejúspěšnějších českých djs a hrál ve více než 25 zemích světa včetně Číny, Ruska, Brazílie, Francie, Španělska (Ibiza), Řecka, Ukrajiny a Malty. 2 sezóny hrál v nejlepších klubech Amnesia a Space na Ibize a v roce 2006 byl residentem Paradise clubu na ostrově Mykonos, který byl vyhlášen nejlepším řeckým klubem. Hrál na hlavní stagi 2 největších festivalů Pleasure Island a Mácháč vedle hvězd jako Axwell, Paul van Dyk, Marco V, Marcus Schulz, Tocadisco, Avicii, Sidney Sampson a warm up sety pro TIESTA, Fedde Le

Grande, Ericka Morillo a další top djs. Soulgangsters (Brian & TT) jsou mezi djskou komunitou známí především díky skvělým energickým remixům a kvalitou produkce. DJ Brian hraje na 3 CDs přehrávače a jeho sety jsou plné vlastních remixů, bootlegů a editů. Je znám svojí precizní technikou a výborným "feelingem" pro publikum. DJ Brian hraje všechny styly house music a progressive house.

www.djbrian.cz

www.kiddiesel.com

www.soulgangsters.com

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016