PARTYINFO

 

FANTASY NIGHT

Datum konání:
11.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Vězení
DJs:
Thomas Coastline, Mar All, Snoofy, Sunface
Info:
http://www.fantasynight.cz
info@fantasynight.cz
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
Line-up:
20:00-22:00 Sunface
22:00-00:00 Mar All
00:00-02:00 Thomas Coastline
02:00-04:00 Snoofy
04:00-??:?? Snoofy vs. Mar All
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Fantasy night: nová tranceová noc v klubu Vězení!

S radostí vám představujeme novou klubovou noc, během které roztočíme vaši fantazii na plné obrátky, rozpohybujeme vaše těla a nasytíme vaši mysl pořádnou trance music! A ne tak ledajakou, ale progressive trancem a tech-trancem. Jelikož je toto první z řady akcí, které budeme v Music clubu Vězení pořádat, tak si dovolíme nejdříve se krátce představit a vysvětlit náš záměr:

 

Jmenuji se Jarda Hromátka a moje přezdívka je Mar All, občas napíšu nějaký ten článek pro techno.cz a již 5. rokem se věnuji DJingu. Můj kolega je Tom Spark, velký blázen se zálibou v kvalitní elektronické hudbě (jeho slova). Oba jsme tělem i duší clubbeři a taneční hudba je náš život. Je nám již nějakou dobu líto, že na klubové scéně nejsou moc prezentovány sub-styly progressive trance a tech-trance tak, jak by si zasloužily. Proto jsme dali dohromady koncept parties Fantasy night. Hudbu milujeme, proto pořádáme takové párty, na jaké bychom chtěli sami chodit. Věříme, že se vám naše vize zalíbí a přijdete si pořádně zapařit jak se sluší a patří.

Akce se koná v klubu Music Club Vězení na Zižkově. Jako hlavní hvězda na první Fantasy night, konané 11.3.2011, vystoupí THOMAS COASTLINE. Jeho produkci jistě každý milovník trancu zná. Thomasovu produkci ocenilo mnoho světoznámých DJů a jeho singly hrál i Armin van Buuren v radioshow A State of Trance. Jeho sety jsou dynamické, energické a hodně taneční, takže se nebojte toho, že byste jeho vystoupení proseděli u baru.;-)

Dalšími DJi na line-upu jsou Snoofy a Mar All, jež můžete znát z klubů po celé Praze. Snoofy spolu s Marty Fishem hrával na akcích Re-Fresh a na Fantasy night předvede svižný tech-trance. Mar All sice není tolik známý, ale určitě stojí za to si ho poslechnout. Ve svých setech míchá nejen veškeré sub-styly trancu, ale občas i nějaké to electro či techno.

Párty zahájí rezident klubu Vězení, DJ Sunface. Od něj můžete očekávat příjemný warm-up set, který Vás jistě dostane do pohody a pomalu rozhýbe Vaše končetiny do rytmu těch nejlepších současných songů.

Připravili jsme pro vás také speciální Fantasy dekorace, abyste se cítili v klubu ještě lépe. Lehce posílíme světelný park a zvuk byl vyladěn tak, že i ucho náročného posluchače bude uspokojeno kvalitou produkce. Na barech budou moct Vaše mlsné jazýčky okusit super drinky Shake cocktails podávané v luxusních ledových skleničkách Icydrink a po celý večer se budou po klubu „potulovat“ krásné Shake Cocktails hostesky.

Vstupné na Fantasy night činí 100Kč - na této párty však platí, že za málo peněz, dostanete nejen hodně muziky, ale i skvělý welcome drink od Shake Cocktails a lightstick místo pout - jdete přeci do Vězení! Ale v našem Vězení nejste trestání, ale naopak odměněni za pořádné kalení a tancování. V neposlední řadě bych rád upozornil na právě probíhající soutěž o volné vstupy a drinky zdarma!

Kapacita klubu je pouhých 300 lidí, takže neleňte a přijďte brzy, protože kdo dřív přijde, ten dřív co? Kalí!;-)

Těšíme se na vás na všechny již 11.3. v klubu Vězení, Štítného 402/14, Praha 3.

P.S.: Ochutnávkový set nahraný DJem Mar Allem je na adrese: zde

Stránky www.fantasynight.cz jsou zatím stále ve "výstavbě", ale něco málo informací zde za nouzového provozu uveřejňovat budeme.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016