PARTYINFO

 

HAPPY DANCING

Datum konání:
19.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Sweder, SevenKJ, Topic
Info:
http://www.happydancing.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Happy Dancing @ Pekelnej bar

Po dvou měsících do renomovaného pražského klubu Pekelnej bar (Na Bělidle 38, Praha 5) opět míří minule tak velmi úspěšná párty DJů SevenKJ a Swedera.  Uskuteční se v sobotu 19. března 2011.

 

CO JE HAPPY DANCING?

Taneční party, kde oba DJs hrají pro lidi tu nejkvalitnější taneční klubovou muziku současnosti i let minulých. Celý večer je po produkční stránce složen tak, aby si každý clubber přišel na své. Během této klubové noci je možno zaslechnout příjemné songy s vokály i bez nich, energický house či známé klubové hitovky v netradičních kabátech. S tímto konceptem není problem se přizpůsobit takřka jakémukoliv klubovému publiku a díky tomu HAPPY DANCING slaví čím dál víc své úspěchy jak v Praze, tak na ostravsku, slavnou Stodolní ulici nevyjímaje!

JAKÝ BUDE HAPPY DANCING 19. BŘEZNA 2011?

Poslední HAPPY DANCING v Pekelnym baru proběhl 15.1.2011 a je nutno konstatovat, že party se skutečně vydařila. Důkazem budiž fotogalerie dostupná na adrese fotoreporty.happydancing.cz. V tomto duchu chtějí DJs pokračovat a opět se postarat o skvělou atmosféru za přispění skvělé muziky, laserových efektů a projekce na plátnech a plazmě. Zároveň si na tento večer zvou pro hudební zpestření hosta, který si říká DJ Topic, aby svým vytříbeným vkusem při výběru muziky pomohl stát se akci HAPPY DANCING ještě zajímavější. Vstupné je ZDARMA. Aktuální a podrobnější informace k této party jsou k dispozici na adrese www.happydancing.cz/peklo.

KDO JSOU TEDY DJs, KTEŘÍ BUDOU 19. BŘEZNA 2011 ZA MIXÁŽNÍM PULTEM?

DJ Seven KJ jako DJ působí již dlouhou dobu. Prošlel více něž 40 kluby po celé republice (převážně Severní Morava a Praha). Dříve se zaměřoval na více na komerční hudbu, dnes v jeho hraní můžete slyšet jednak známé melodie v remixovaných verzích, případně progressive house. Použití špičkových zařízení zaručuje kvalitní a čistý přednes jím reprodukované hudby, ale také speciální efekty. Působí také jako hudební spoluproducent popové hudby.

DJ Sweder se taneční muzice věnuje bezmála 15 let. Prošel několika pražskými i mimopražskými diskotékami kde se snažil prosazovat tu nejkvalitnější taneční muziku. Již delší dobu však nachází své místo v podnicích, které se zaměřují převážně na klubovou muziku. Jeho sety se skládají hlavně z klubových melodických vocal houseových hitů, electra, progressive, ale můžeme v nich nalézt i klasické houseové prvky.

V roce 2009 zakládají Seven KJ a Sweder duo "S a S" a oblíbenou klubovou párty nazvanou HAPPY DANCING. V listopadu 2010 pouštějí samostatné stránky o HAPPY DANCING na adrese: www.happydancing.cz.

DJ Topic jako DJ působí čtvrtým rokem. Prošel několika pražskými kluby, odehrál několik svých večerů, zůčastnil se narozeninových oslav, a skupinka nadšenců jeho produkce se zvětšuje každým odehraným dnem. Od roku 2008 až do současnosti, zakotvil na stylech progressive, electro a vocal house, což jsou taky jediné prvky, které v jeho setech může posluchač slyšet. Často rád experimentuje s mash-upy a vybírá speciální vokálové songy. Zkrátka řečeno, ve svých setech se snaží lidem dávat dávku energie a energetických zvuků, plných vokálů a atmosférických částí, při kterých člověk často prožívá pocit uvolnění a zapomenutí všedních problémů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016