PARTYINFO

 

PRAGGA! RAGGA!

Datum konání:
11.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
ess (sk) & Simple Sample (sk) & Young Jay (sk), Babylon Rocker & Angry Mad Tongan, Fatty M.
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Pragga! Ragga! v klubu Chapeau Rouge

Massive & Crew!...Už přes tři roky máte šanci dostat to nejlepší z reggae a dancehallu na párty Pragga! Ragga! v klubu Chapeau Rouge. Vy všichni, co chodíte pravidelně, anebo jste se aspoň jednou přišli podívat, spolu se všemi DJs, kteří až do dneška přijali naše pozvání, můžete za to, že právě tenhle mejdan je už dlouho v Praze dancehallový mejdan číslo 1. Tohle samozřejmě nechceme měnit ani v roce 2011, ale jak už to bývá, pár změn se chystá...

 

Od ted' už nebude P!R! každý měsíc, ale asi tak jednou za 2 až 3měsíce. Co ubereme na množství, to ale chceme dohnat na kvalitě...v plánu je tedy dotáhnout větší jména a taky víc hostů  na jeden večer...a to všechno pořád bez vstupného, seen?!

Začínáme už tenhle pátek. Do Chapeau přijede v kompletní sestavě slovenská parta Ghetto Youths - tedy Dj Mess, Simple Sample a Young Jay, takže se můžete chystat na neskutečnou smršť dubplates + vlastních remixů + nejžhavějších novinek + nějaké soca pecky + třeba i dubstep, ale hlavně dancehall!! Šéfem téhle party je Mess, který sám už na P!R! hrál několikrát. Tenhle kluk z Trenčína se v roce 1999 dostal na Jamajku a tím se pro něj dost změnilo...vrátil se domů, udělal první párty a založil Ghetto Youths Sound. Postupně zorganizoval první slovenský Clash, Dancehall Queen contest a taky byl první kdo na Slovensku nahrával dubplates. Slovenskou hiphopovou scénu, ke které neměl nikdy daleko, naučil respektovat dancehall a reggae, nahrál hromadu mixtapes, nějaké remixy, 2x se vrátil na Jamajku, rozjel Most High Records, dostal se mezi špičku slovenských hiphop a urban djs a ještě naučil slovensko pařit na Soca.

Simple Sample jinak známý jako Sveto, je dj který má rád kromě klasiky i trochu experimentu, fandí dubstepu, electru a různým formám bass music. Kromě toho dělá i remixy a vlastní produkci. Hlavně je to ale organizátor festivalu Uprising, největší slovenské reggae & dancehallové akce, která se koná každý rok na konci letních prázdnin přímo na pláži na Zlatých Pieskách v Bratislavě. Young Jay je opravdu nejmladší člen Ghetto Youths. Jeho účet na soundcloudu se pomalu ale jistě plní kvalitními remixy, ke kterým nedávno přibyl super dobrej mixtape Gun Thingz.

Warm up obstará domácí parta Praggatronik, konkrétně Angry Mad Tongan a resident Babylon Rocker. Už tenhle pátek neprošvihněte Ghetto Youths a Praggatronik v klubu Chapeau Rouge na párty Pragga!Ragga! - nejžhavější dancehallový párty ve městě. Od 22 do rána a bez vstupného...NAVÍC PRVNÍCH 25 DÍVEK KTERÉ SE PŘIJDOU ZEPTAT, DOSTANE CD Socaration vol.4 PŘÍMO OD DJ MESSA!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016