PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
19.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Pavel Bidlo & Stephunk T, Roman Rai & Fatty M
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Pavel Bidlo & Stephunk T hosty sobotní Flow!

Na březnové vydání pravidelné klubovky Flow přijede z Londýna všestranný hudebník Stephunk T! Spolu s ním vystoupí stálice domácí scény DJ Pavel Bidlo a residenti Roman Rai a Fatty M.

 

Dj a producent Stephunk T., vlastním jménem Štěpán Tůma, se na české hudební scéně pohybuje zhruba od roku 1990. Hrál například v kapelách Sebastiens a Colorfactory předtím než založil, dnes již legendární, projekt LIQUID HARMONY. V Londýně, kde momentálně žije Stephunk T produkuje pro Djs, které můžete často vidět a slyšet právě v Roxy jako jsou právě Dj Pavel Bidlo, Default, Lumiér nebo Chrise Sadler. Kromě Londýna a Prahy je Stephunk T. jako doma také v uměleckých kruzích české scény, přátelí se například s renomovaným sochařem a vizuálním umělcem Jakubem Neprašem nebo spolupracuje s vjs uskupením PURE A, kteří fungují na principu analogového promítání v reálném čase.

Stephunk T. To ale není jenom one-man show, při živých vystoupeních momentálně kapela hraje ve složení Stephunk, Petr Alexa, Dj Bica, Tomas Herian, Matous Kobylka, Kaja Picman, Filip Jiskra, + MC. Na sobotní Flow v Roxy se ale představí pouze Stephunk T se svým speciálním Dj setem. Ukázku z něj si již nyní můžete poslechnout ZDE:

stephunkt.com/htmlcontent/audio/Preview-ROXY2011.mp3

FLOW má zkrátka flow! V rámci této oblíbené klubové noci v Roxy v loňském roce vystoupili takové hvězdy jako legenda filmu Berlin calling Paul Kalkbrenner nebo třeba Sébastien Léger. Rok 2011 pro Flow nastartoval Sascha Funke a na dubnové Flow se můžete těšit na vystoupení partnerské dvojice Olivera Koletzki s půvabnou zpěvačkou Fran.

Stephunk T. BIO:

Stephunk T. Se na české hudební scéně pohybuje zhruba od roku 1990. Od té doby stál v čele několika různých hudebních uskupení všetně pionýrů české elektroniky Liquid Harmony. Deska Living in Liquid, vydaná u Sony Music ukázala, jakým směrem by se mohla ubírat původní česká elektronická produkce a její koncertní podoba. Za tuto desku v roce 1997 obdrželi Liquid Harmony tehdejší českou obdobu Gramm Awards  a absolvovali úspěšné turné po Evropě i Americe.

V roce 1999 se Stephunk T začíná soustředit na další projekt, dokončuej studio v centru Prahy a rok na to uvádí v život právě projekt Stephunk T a ladí jeho koncertní podobu, s níž vystupoval v klubech a na festivalech od Prahy po Amsterdam v průběhu roku 2001. Po této tour se kapela uchýlila na nějaký čas na chatu v Jizerských horách, aby soustředěně pracovala na materiálu do download sekce nového webu a na nadcházející koncerty. Výsledkem této práce bylo strhující vystoupení v rámci koncertu Stereo Mcs v Praze v roce 2003. Od té doby si Stephunk T zahrál zahrál například s The Freestylers, Stanton Warriors nebo The Prodigy – a to už je slušný výčet jmen!

V roce 2006 Stephunk T slavil další úspěch, když se skladba Dethrayboosterrocket dostala až do výběru DVD přílohy anglická edice magazínu Future Music.

Stephunk T v součastnosti pomýšlí na hudební expanzi skrze mezinárodní spolupráci. Má přátele a hudební kontakty od Cape Townu přes Sydney a Amsterdam až po New York, takže se nechme překvapit, s čím přijde v budoucnu. Stephunk T.

www.stephunkt.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016