PARTYINFO

 

PRIME TIME

Datum konání:
12.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Vězení
DJs:
Fidelity Kastrow, The Fakes, DJ Flesh, Tokatko & Ufi DaMan
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Fidelity Kastrow hostem klubovky Prime Time v klubu Vězení!

Vážení přátelé! Ani třetí měsíc v tomto roce si nemůžeme odpustit další pokračování párty Prime Time. V lednu nás navštívil Jonty Skrufff, v sobotu 26. února oslavíme Ufiho narozeniny v Goxu a v březnu nás přijede navštívit Jontyho věrná kolegyně Fidelity Kastrow!

 

Mejdan tentokrát proběhne v nově otevřeném klubu Vězení na Žižkově. Prostor se nachází na rohu ulic Štítného a Cimbůrkova a máte se opravdu na co těšit! V horní části se nachází restaurace a ve spodní části členitý klub s dobře zásobeným barem a dostatkem prostoru pro všechny tancechtivé partypeople. Jak už název napovída, tak celý prostor je temáticky laděn jako Vězení :) Nového a neokoukaného prostoru, se tak vůbec nemusíte bát :)

A kdo že nám to bude hrát?

FIDELITY KASTROW(TRESOR-Berlin)

Se svým hraním už projela působivou mezinárodní okružní jízdu od Londýna po Balkán, přes Českou republiku zpět do Berlína. Zvyklá hrát v londýnských superclubech SeOne and Mass jako resident na akcich pro tisíce lidi. Jako domov si vybrala meccu elektronické hudby - Berlín, kde pravidelně hráva a pořádá své akce v residentním klubu TRESOR.

Před nástupem djské kariéry Fidelity Kastrow také nahrávala a vystupovala s Dj Corvin Dalekem.Zpívala všude od Číny, Tokia přes San Francisco po Love Parade.Na akci Creamfields v České republice, zazpívala pro více než 5.000 lidí.

Vedle DJingu a zpěvu, také představuje měsíční rádiovou show na rychle rostoucí německé rozhlasové stanici BLN.FM s názvem Německo volá s kolegou Skrufffem (DJ Jonty Skrufff) a berlínskou noční legendou Markem Reederem, který je dobře známý jako booking manager. Objevil Cosmic Baby, dj Paul Van Dyka a později dj Corvin Daleka, stejně jako Factory Records 'man v Berlíne v 80. letech. Mark v současné době aktivně pomáhá Fidelity Kastrow ve studiu s projekty. Nejnověji se Spartakem.

Nemilosrdný producent a basák Martyn Walsh, nabídl Fidelity možnost nazpívat vokály na jejich Prodigy-meets-Erol rokovo-electro hymnu Bad Love. Píseň čekala na správnou zpěvačku, která by jí oživila, říká Martyn.

Fidelity udělala právě to, dodáva smyslnou elektro úpravu a dráždení na správné úrovni podvratné sexuality v textech. Píseň navazuje na její debutové sólový singl Dívka 21. století , který před koncem roku 2008 pobízel UK časopis Mixmag, aby prohlásil 'Není pochyb o tom, že horká berlínska producentka, DJ Fidelity Kastrow, vydala jeden z nejlepších traků v tomto roce. ' Máte se tedy opravdu na co těšit.

THE FAKES

Je pražská dýdžejská skupina, kterou tvoří DJ Sin (filmový kritik a spisovatel Šimon Šafránek - Instinkt), DJ Palinoman (hudební publicista Pavel Kučera - Filter, Óčko TV, newmusic.cz) a sestavu občas coby stálý host doplní DJ Veronique Anghell (módní a hudební redaktorka Veronika Štefanová - Óčko TV, Cosmopolitan). Na klubové scéně se pohybují od pozdimu 2005 a za tu dobu si díky svým častým vystoupením po koncertech skupin Moimir Papalescu & The Nihilists, Bruno Ferrari, Ecstasy Of St. Theresa či The Prostitutes a společnému klubovému turné se Sunshine si mezi fanoušky progresivní taneční hudby vybudovali významné postavení, což potvrzuje fakt, že od listopadu 2007 v pražském klubu Roxy pořádají pravidelnou klubovou nu rave noc T.R.A.S.H. Mimo to ale THE FAKES vystoupili také společně s I AM X, Robots In Disguise, Digitalism, Mignon nebo Warren Suicide.

DJ FLESH

Do třetice všeho dobrého. Dj Flesh se poprvé postavil ke gramofonům v roce 2001. Ve svých začátcích se věnoval hlavně rytmickému technu a house music. Inspirovaly ho legendy jako Adam Bayer, Chris Liebing, UMEK, Ben Sims nebo Valentino Kanziany, Marco Nastic, Felipe vedle kterých měl tu čest si také zahrát na jedné z velmi úspěšných halových techno party ANTISTATIC. Na této akci hrál jako rezident na šesti pokračováních! Od konce roku 2003 žije v Praze. Společně s DJ Robinem začíná rozjíždět akce s názvem MINIMAL CARNIVAL. Zde prezentovali současný zvuk minimalu v kombinaci s progressive housem. Tento styl prezentuje nyní již samostatně se svými hosty na své klubové noci LIGHTS v klubu GOX. Během posledních let je také silně ovlivněn vlnou breakbeatu a elektra a vystupuje jako rezident v klubu Visitor na akci BREAKPOINT.

TOKATKO & UFI DAMAN

Celý line-up doplní pořadatelské duo TOKATKO a UFI DAMAN, od kterých můžete tento večer očekávat naprosto všechno. Mix elektra, techna, minimalu, tech-housu nebo třeba basslinu.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016