PARTYINFO

 

DJ SCHWA @ BAR E47

Datum konání:
05.03.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - E 47
DJs:
Schwa (Beef Records, Shades of Gray, Sydney), Lucas Hulan (Nightphunk)
 
 
DJ Schwa (Beef, Shades Of Gray) tuto sobotu v baru E47!

Michal Schwa (Shades of Gray) se nám vrátil z Austrálie. Pojďte oslavit jeho návrat do reality! DJ Schwa je majitelem úspěšného labelu Beef Records, na kterém vydávají špičky taneční scény. Producenti jako Robert Babicz, The Timewriter, Pezzner, Shur-i-kan, Martinez, Kreon, Allan Byallo, Scope, Moonboom a samozřejmě Shades Of Gray ti všichni se za pětileté působení Beef Records představili na této značce.

 

 

Michal pod hlavičkou Shades Of Gray, mimo Beef Records, vydal několik zajímavých EP na značkách Dark Energy Recoridngs, I Records, Frequenza a Tribal Vision. Za posledí rok si Schwa zahrál v Miami, San Francisku, Bostonu, New Yorku, Tokiu, na Novém Zelandě, v Nové Kaledonii, na Slovensku a v Austrálii.

Toto je zároveň Michalovo poslení hraní před jeho odjezdem na Miami Music Conference na Floridě. Dále se mužete těšit také na set od Lucase Hulana z labelu Nightphunk Recordings. Tento večer bude ve znamení kvalitního future deep houseu.

Akce začíná od 21 hodin a Vstup je zdarma jako vždy. Najdete nás na adrese Slavíkova 18, Praha 3 kousek od metra Jiřího z Poděbrad. C ya!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016