PARTYINFO

 

SWITCH CYBERSLUTS

Datum konání:
25.03.2011 - pátek
Místo konání:
Poděbrady - Tuze-ex Caffé & Lounge
DJs:
Barbar!na (it), SmiX, Thonic
Popis:
vstup 80 czk
 
 
Switch presents Barbar!na on Cyber Sluts tour @ Tuze-ex, Poděbrady

Ano, bude to pekelná jízda ve stříbrné. V měsíci březnu se na Switch můžete pro změnu zajet podívat do poděbradského luxusního music café a lounge Tuze-exu. Večerem vás provede italsko-česká dračice Barbar!na, u které není nikdy jisté, jak své publikum překvapí. Vzledem k názvu jejího turné je jisté, že nic moc slušného to nebude :D Její kostýmy a převleky v sobě komponují hi-tech a padesátá léta vykřičených domů. Jeji sound je specifický a je třeba ho prožít spíše než popisovat slovy. Dále vaši krev rozproudí djs Smix a Thonic, kteří rozpalují publikum již dobrou řádku let s bujarými ohlasy tančícího publika. Na sebe hoďte cokoli stříbrného nebo třpytivého ať se řádně zrobotizujeme.

 

Je jasné, že ani tentokrát domů nepojedete moc brzy vzhledem k tomu, ze Thonic je i jednim z residentů Studia 54, tudíž je zvyklý... Jako obvykle na vás bude čekat welcome sekt, fresh fruit mix na osvěžení a budete moci také ochutnat nový DynaPep shot za promo ceny. Milým překvapením bude regulované vstupné 80,- Czk.

 

 

BARBAR!NA DJ - www.myspace.com/barbarinadj

Barbar!na odstartovala svoji kariéru roku 2005 jako rezident klubu De Sade v Miláně. Vyhrála djskou soutěž probíhající při oslavách Nového Roku v klubu Rolling Stone (Miláno). V únoru 2007 se stává tváří pro DJpoint.net (jeden z vedoucích portálů na italském trhu prodávající djské vybavení značek jako Technics, Stanton a Sony). V červnu roku 2007 byla vyhlášena „Dívkou měsíce“ magazínu Match Music a o měsíc později je již cover girl Ten Magazine (Mondadori). Barbar!na je také jednou z pin up modelek pro Peccati a jejich kalendář 2008. V březnu 2008 vystupuje jako oficiální djane na tunning expo „Myspecial Car“ pro Seat Italia v Rimini. V červnu 2008 vychází v magazínu SILB (vedoucí organizace italských majitelů klubů) článek o Barbar!ně jako o jedné z nejlepších italských djanes.

Byla nominována jako „Best Italian DJane pro rok 2008“ a v roce 2009 na „Trend Awards“.

Figuruje také jako speaker a její hlas byl vybrán několika webovými portály a místními radiovými stanicemi, mezi jinými např.: 105MyRadio, Discoradio, Radio Reporter a další. Porota 105MyRadio Contest vybrala její music podcast (kde také vystupuje jako speaker) „Electrofarm“, který se 9. Ledna 2009 dostává na 1.příčku poslechovosti na United Radio a drží se na špičce po několik dalších měsíců. V prosinci 2009 hraje pro D&G Showroom v Miláně.

Poté co se proslavila jako alternativní modelka v USA a Francii, se v únoru 2010 dostává i do Španělska na mezinárodní konvent s fotkami Alessandra Simula, který získal Master ve fotografii právě díky fotkám s Barbar!nou. Na přelomu letošního a příštího roku vyjde publikace booku pro Fashion Accademy ve Florencii (sponzorovaná městem a ministerstvem kultury) a zde bude možno též shlédnout sekci věnovanou alternativnímu modelingu s fotkami a rozhovory italských top alternativních modelů. Barbar!na je její součástí.

DEEJAY TV (televizní stanice radia DEEJAY) vybrala Barbar!nu - její život a kariéru djane, jako jednu v sérii osmi dokumentárních snímků na téma „Nejlepší vycházející DJs Itálie“. Každý jeden vycházející dj byl přiřazen k jednomu top mezinárodnímu dji a Barbar!na byla spojena s Albertinem z radia Deejay. Program byl odvysílán v hlavním vysílacím čase na začátku roku 2010.

Na konci dubna byla Barbar!na představena na italském národním shromáždění pro djs „DJ Clinic 2010“ jako jedna z tahounů elektronické hudby v Itálii a přednášela pěti stům lidí o situaci electro house, fidget house a breakbeatu a také o tom, jaké je být female dj.

Její debutový singl "BURLA!" (Hitaly Muzik), obsahující i její hlas je právě v Groove Stalkers Epic Edit rmxu na CitySounds.Fm mezi nejlepšími Saturday Night Popular Tracky.

***VYSTOUPILA V***

DeSade(MI) Juiss (MI) Malafemmena Cafè (MI) Rolling Stone(MI) Tocqueville(MI) Cafè Real(MI) Nausicaa(MI) Too Much(Monza-MI) DeVille(Monza-MI) Shocking(MI) Margno Sporting Club(Lecco) La Gare for POPKILLER (TO) NRG (Cesenatico) Mirage(S.G.di Macerata) Arena di Botricello(CT) White Club(Olbia) Notte Bianca for Peroni Tour(Nuoro) MySpecialCar for Seat (Rimini) QIN (MI) The House Club (BS) Imperia Disco Club (Monza - MI) Fluo Destroy Party (RA) Diamant Cafè (Cantù-CO) MUST (MI) Luminal (MI) Maigad (Ivrea) Orizzonte (Varazze) BNN (Oristano) Orsa Maggiore (Lecco) Il Giambellino (MI) Ca'Bianca (MI) D&G Showroom (MI) Boscolo Exedra Hotel (MI) Surfer's Den (MI) Magazzini Generali (MI) Amnesia (MI)

***TOUR***

Peroni Summer Tour 2007 (Costa Smeralda) / SEAT Italia - MySpecialCar 2008 (Rimini) Frutta Fashion Tour 2009 (po celé Itálii)

***INTERNATIONAL CLUBS*** Gravity Club (Switzerland) B.B. (Germany)

 

THONIC, vlastním jménem Zbyněk Nowok

Za gramofony se poprvé postavil na jaře roku 2005. V té době byl hodně ovlivněn pražskou klubovou scénou, ale být clubberem mu nestačilo. Koupil staré gramofony + pár desek a začal pilovat techniku. Jako úplný samouk, který se řídí jen svým citem, se začíná zdokonalovat a vytvářet si svůj osobitý styl. Po měsíci už začíná hrát po kavárnách a malých klubech (celebrity café, tiziano, koruna bar, al capone...), kde získává zkušenosti a pomalu se rozkoukává na taneční scéně.

Od ledna 2006 dostavá nabídku hrát se svým kolegou a kamarádem (DJ Samuel Lee) v music clubu Vertigo, kde mají residentni noc Triangle night. Také začíná spolupořádat menši akce (např. Open air Triangle summer night), které se setkávají s kladnými ohlasy.

Koncem roku 2006 dostává nabídku na hostováni na nejstarší clubové akci Climax v pražské Roxy a zároveň pozvání od Chrise Ssadlera na jeho show Dance Extasy na Fajn radiu.

DJ Thonic patři mezi DJs, kteří se nebojí smíchat více stylů dohromady, a tím si také vytváří svůj originální a osobitý styl, který je podtržený téměř dokonalými mixy a spoustou nápaditých vsuvek, které pramení z jeho aktuální nálady. Většinou ho můžete slyšet hrát house, electro a progressive. Nebojí se však do svých setu vsunout např. i tzv. melodické funky techno.

 

SmiX - listn.to/SmiX

SmiX je na scéně pouze velmi krátkou dobu, avšak i za ten jeden rok dokázal oslovit kromě tanečníků a návštěvníků akcí i DJe a promotéry a tak hraje pravidelně po boku Bona Finixe na Kick da Night parties a dále vedle dua Lazy&Doctor. SmiXovy sety překypují energií a melodiemi v duchu progressive a tech-housu. Kromě akcí v Praze (Kick da Night, Confusion ...) je vidět a slyšet i na velkých akcích na Nymbursku - Insomnia nebo Madhouse.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016