PARTYINFO

 

CZECH DRUMANDBASS AWARDS

Datum konání:
18.03.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Beast 67, Bifidus Aktif, Forbidden Society, Katcha, Mersi, Peejay, Rido, Suki, MCs: Jacob, Spiffo, Procter
2nd stage - Cyrax, N.E.D, Snookey
Popis:
start 20:00
Line-up:
21:00 DJ SETS
23:00 Vyhlášení světových kategorií
23:15 DJ SETS
00:00 Vyhlášení Českých kategorií (1. část)
00:15 DJ SETS
01:00 Vyhlášení Českých kategorií (2. část)
01:15 DJ SETS
06:00 KONEC

Second stage:

21:00 DJ SETS
23:00 Vyhlášení světových kategorií (produkce na 15 minut přerušena, živá projekce)
23:15 DJ SETS
00:00 Vyhlášení Českých kategorií (1. část) (produkce na 15 minut přerušena, živá projekce)
00:15 DJ SETS
01:00 Vyhlášení Českých kategorií (2. část) (produkce na 15 minut přerušena, živá projekce)
01:15 DJ SETS
04:00 KONEC
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Slavnostní vyhlášení cen Czech Drumandbass Awards

Hlasování v anketě Czech Drumandbass Awards je u konce a nyní přichází ta zajímavější část, na kterou již všichni netrpělivě čekáme, a to vyhlášení výsledků. Přinese čtvrtý ročník této ankety mapující dění na české drumandbassové scéně nějaký zvrat, bude pokořeno 1. místo v kategorii DJ roku, nebo se v uplynulých 12 měsících neudálo na české scéně nic zásadního a zůstaneme zaseklí na stejném místě? Prozatím si odpovědi na tyto otázky necháme pro sebe, ovšem ne na moc dlouho. V pátek 18. března v pražském klubu Cross odhalíme, kdo byl podle vás, hlasujících, v roce 2010 ten nejlepší.

 

Místo:

Vyhlašování výsledků Czech Drumandbass Awards bylo vždy spojováno s klubem Abaton, proto bychom měli hned na úvod upozornit, že do Abatonu letos cesta nevede, na vyhlášení výsledků to napalte směr klub Cross. Ten bude na tuto akci speciálně upraven, jakékoli obavy z nedostatku prostoru tedy nejsou na místě. K jedné z hlavních vychytávek patří projekce, díky které bude možné vyhlášení sledovat v přímém přenosu po celém klubu. O projekci se budou starat výteční Kolabs Visual Artists, kteří patří ke špičce ve svém oboru. O dramaturgii večera se bude starat zkušený režisér, živý přenos a záznam obstarají studenti filmové školy v Písku.

Vstup:

Všichni ti, co při hlasování vyplnili správně anketní formulář, tedy uvedli své jméno a platnou e-mailovou adresu, mají vstup na akci zdarma. Dva dny před vyhlášením obdrží hlasující potvrzovací e-mail s poděkováním za jejich hlas v anketě a k tomu obdrží navíc vstup zdarma. Jejich jméno bude napsané na guestlistu, proto si, prosím, nezapomeňte doma občanský průkaz! Ostatní, co v anketě nehlasovali, a i přesto se chtějí zúčastnit vyhlášení a dozvědět se výsledky hned z první ruky, se samozřejmě do Crossu dostanou také, akorát zaplatí vstupné ve výši 120 Kč.

Hudební program:

Ani letos nepůjde jen o samotné vyhlášení. Vítězství se musí také pořádně zapít a oslavit, tak to přeci chodí, no ne? Proto je připraven pestrý line-up složený z předních českých DJs a producentů. Na hlavní stagi zahraje Akira, Beast 67, Bifidus Aktif, Forbidden Society, Katcha, Mersi, Peejay, Rido a Suki. Ti bystřejší z vás, co sledovali předešlé ročníky Czech Drumandbass Awards, už jistě tuší, že není vyloučeno, že se mezi djs na hlavní stagi se mohou nalézt i ti, co budou za svoji práci v roce 2010 odměněni a odnesou si domů cenu. Ale nepředbíhejme... Na druhé stagi zahrají DJové N.E.D., Snookey a hosté. Začínáme ve 20 hodin a jedeme až do rána!

Kategorie Czech Drumandbass Awards:

Celým večerem Vás bude provádět moderátorské duo: Natálie Kuzněcová (Mamba) a Štěpán Siegl (Akira).

V roce 2010 se soutěžilo v těchto domácích a zahraničních kategoriích:

DJ roku

Producent roku

Talent roku

MC roku

Skladba roku

Klub roku

Party roku

Festival roku

Zdroj informací roku

Světový DJ roku

Světový producent roku

Světová skladba roku

Světový label roku

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016