PARTYINFO

 

MAJÁLES 2011

Datum konání:
06.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - park Stromovka
Live:
Chiki Liki Tu-A, UDG, Wohnout, Divokej Bill, Chinaski, Tata Bojs, Republic of Two, Tleskač, Sto Zvířat, Skyline, Mig 21, Vypsaná Fixa, Prago Union, Sunflower Caravan, Puding Pani Elvisovej, Fast Food Orchestra, Charlie Straight, Para, Midi Lidi
Info:
http://www.t-music.cz...
Popis:
vstup 260/299/350 czk
Line-up:
t-music stage
14:30 - Chiki Liki Tu-A
16:00 - UDG
17:35 - Wohnout
19:10 - Divokej Bill
20:50 - Chinaski
22:30 - Tata Bojs
G2 stage
13:30 - Republic of Two
15:05 - Tleskač
16:40 - Sto Zvířat
18:15 - Skyline
19:50 - Mig 21
21:30 - Vypsaná Fixa
3. stage
14:30 - Prago Union
15:45 - Sunflower Caravan
17:00 - Puding Pani Elvisovej /sk/
18:15 - Fast Food Orchestra
19:35 - Charlie Straight
21:00 - Para /sk/
22:30 - Midi Lidi
 
 
t-music titulárním partnerem Majáles open airů

Open air festivaly největších českých majálesů získaly titulárního partnera. Hlavní den oslav v Praze, Brně, Plzni a Hradci Králové tak proběhne pod taktovkou t-music. Organizátoři i T-Mobile si od spolupráce slibují další posílení programu a zkvalitnění služeb v rámci festivalu.

 

„Značka t-music se vždy spojuje s výjimečnými hudebními akcemi. Jsme rádi, že letos budeme u studentských oslav jara. Do všech čtyř měst chystáme pro návštěvníky řadu aktivit, které jim festival jednak zpříjemní a jednak přinesou další skvělou zábavu. Na www.t-music.cz/majales je už teď možné zakoupit Lístek v mobilu. Na zákazníky T-Mobile, kteří si takto vstupenku koupí, čeká v areálu festivalu pivo zdarma. Na dalších novinkách s pořadateli pracujeme," říká Markéta Vychytilová, senior manažerka sponsoringu a akcí společnosti T-Mobile.

„Jsme rádi, že jsme po mnoha letech našli silného partnera, který dokáže ocenit výjimečnost těchto studentských akcí,“ uvádí pořadatel Plzeňského Majálesu Jan Lippert. „Majáles je jedinečný koncept, který umí spojit tradiční studentskou zábavu s velkým open air festivalem,“ dodává Lippert.

Festival t-music Majáles Open Air se tak stane vyvrcholením majálesových oslav v jednotlivých městech. Mezi potvrzené headlinery patří např. Chinaski, Divokej Bill, Tata Bojs, Vypsaná Fixa, Mig 21 nebo Sto Zvířat. Jedinečné koncerty na velkých pódiích doprovodí širší studentský program s tradičními majálesovými hrami a soutěžemi. Návštěvníci se mohou těšit na volby nových Králů Majáles, majálesové svatby na 24 hodin, jarmarky studentských organizací, nebo na tradiční majálesový průvod masek – ten se do Prahy a do Brna vrací po mnohaleté přestávce. Festivalům t-music Majáles Open Air budou předcházet speciální akce převážně na akademické i veřejné půdě. V jednotlivých městech jsou to tradiční akce Okultění, Pavlač, Majáles Underground, týden studentských aktivit, Královský pátek a mnoho dalších.

Více informací:

www.t-music.cz/majales

Termíny a místa:

22.4. Hradec Králové, Šimkovy sady

29.4. Brno, sportovní areál Hněvkovského

30.4. Plzeň, amfiteátr Lochotín

6.5. Praha, Stromovka

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016