PARTYINFO

 

1. NAROZENINY OUT OF CONTROL CREW

Datum konání:
15.04.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Lowa, Daniell, Maztah
Live:
Tafrob Live, AK & Sergei Barracuda Showcase, Freestyle Battle
 
 
1. narozeniny Out Of Control Crew - Tafrob Live a Freestyle Battle

Out Of Control Crew slaví rok svého působení, jak na frekvenci Helax 93,7 fm ve svém pořadu, tak i co se týče parties v klubech. Párty k této příležitosti se uskuteční 15.dubna v klubu Fabric v Ostravě a hlavní hvězdou bude brněnský Tafrob, kterému bude krýt záda jeden z nejvyšších a nejvytíženejších DJs Maztah.

 

V rámci této párty vystoupí i rádiový kolega Adyos s parťákem Sergeiem Barracudou a Djem Bussym a svůj debut Nepřestávej věřit pokřtí severomoravská rapová naděje Známá Firma. Navíc se dostanou ke slovu i freestyleři, protože je přichystán Freestyle Battle o pohár Out Of Control Freestyle Battle Champion a věcné ceny v hodnotě 10 000,-. Registrace již probíhají na battle@outofcontrol.cz (nick, město, kapela) s předmětem freestyle battle. Do poroty zasedne sám Tafrob, kterého doplní Adyos a MC Kos. Pravidla viz níže.

Navíc se můžete těšit na showcase 5ti násobného DJ CZ-SK championa DJe Lowu, kterého na afterpárty s názvem Out Of Control Madness aka Quatro Gramo doplní teamový kolega DJ Daniell.

Vstup je 99,- Kč a startujeme v 20:00.

Více info na:

www.outofcontrol.cz

www.facebook.com/outofcontrolcrew

www.fabric.cz

Pravidla:

Každý účastník projde prvotním roztřelem 2x 30 vteřin
1. kolo na témata zvolené předem porotou, která se budou losovat
2. kolo vlastní freestyle

Dojde k bodovému ohodnocení a prvních osm vytvoří čtvrtfinálového pavouka. Kdy následující battly budou vždy 1. s 8., 2. se 7., 3. s 6.,... atd.

Po té bude následovat semifinále a finále dle vzniklého pavouka.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016