PARTYINFO

 

DANCE FACTORY LIVE

Datum konání:
29.04.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Turda, Brian, Figgi, Wecca, Denysa
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
21:00-22:00 HELAX SET
22:00-00:00 DJ FIGGI
00:00-02:00 DJ TURDA
02:00-04:00 DJ BRIAN
04:00-07:00 DJ WECCA & DJANE DENYSA
 
 
Dance Factory Live ve Fabricu!

Premiéra live vydání nejhousovějšího pořadu jediného taneční rádia českého rádiového éteru v přednarozeninově naladěném Fabricu. Dance Factory Live. Po roce se na ostravskou taneční scénu vrací nejrychlejší drtič housových beatů DJ Turda se svou exkluzivní nocí Dance Factory Live.

 

Hlavní hvězdou párty bude zakladatel projektu Soulgangsters – DJ BRIAN aka. KID Diesel. Supportovat bude ostravská dance music mafia DJ Figgi, Wecca a... nekompromisní Denysa!!! Budou se slavit narozky Turdy, můžete si sami checknout co je to obří kadeřnická show, dostanete tuny cedel od Briana, Turdy a Helaxu a exkluzivně nebude chybět narozeninová výbava Fabricu…Adamson sound systém, hafo světílek a obří led stěna.

BIO DJ BRIAN:

DJ BRIAN aka KID DIESEL, producent, remixér a zakladatel projektu Soulgangsters. Je jedním z nejúspěšnějších českých djs a hrál ve více než 25 zemích světa včetně Číny, Brazílie, Francie, Španělska, Řecka, Ukrajiny a Malty. 2 sezóny hrál v nejlepších klubech Amnesia a Space na Ibize a v roce 2006 byl residentem Paradise clubu na ostrově Mykonos, který byl vyhlášen nejlepším řeckým klubem. Hrál po boku DJs jako Erick Morillo, Sander Kleinenberg, Todd Terry, Sandy Rivera, Junior Sanchez, Armand Van Helden a mnoha dalšími. Na německém labelu S2G Records vydává pod značkou Soulgangsters remixy pro nový single zpěvačky Terri B a v červnu první singl „Come On“. V současné době je rezidentem Hed Kandi parties v čechách a klubů CDM v brazílii. Je znám svojí precizní technikou a výborným „feelingem“ pro publikum. V létě 2010 hraje na hlavní stagi 2 největších festivalů Pleasure Island a Mácháč vedle hvězd jako Paul van Dyk, Axwell, Marco V, Marcus Schulz, Tocadisco, Avicii, Sidney Sampson a mnoho dalších.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016