PARTYINFO

 

VOTVÍRÁK 2011

Datum konání:
17.06.2011 - 19.06.2011
Místo konání:
Milovice - letiště Milovice
Live:
Monkey Bussines, Chinaski, No Name, Desmod, Arakain, Harlej, Mig 21, Wohnout, Medvěd 009, Rytmus, PSH, Prago Union, Moja Rec, PIO Squad, DJ Witch & Rasco, UDG, Clou, Mandrage, Janek Ledecký, Sto Zvířat, Rybičky 48, Škwor, O5&Radeček, Totální nasazení, Legendy se vrací, Citron, Miro Šmajda, Krucipüsk, Enter, Prague Ska Conspiracy, Visací zámek, Xindl X, Doga, more
Info:
http://www.votvirak.cz
 
 
Festival Votvírák - Svátek české a slovenské hudby

Ve dnech 17. - 19. června 2011 se již popáté staneme svědky velkého svátku české a slovenské hudební scény. Na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích se uskuteční další ročník největšího multižánrového hudebního festivalu v České republice - festival Votvírák 2011, který tradičně „votevře“ letní festivalu sezónu.

 

Hudební  festival Votvírák je největší česká multižánrová hudební událost, zaměřující se převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a kapel.

Na jednotlivých hudebních pódiích vystoupí celá řada špičkových českých a slovenských interpretů, ale také několik začínajících mladých a dynamických kapel.

Oslavit tento tradiční svátek česko - slovenské hudby přijede do Milovic téměř 400 účinkujících. Hudební program bude velice pestrý a rozmanitý, na své si přijde jako vždy téměř každý hudební fanoušek.

Diváci se mohou těšit na famozní Monkey Bussines, Chinaski, populární hudební stálici No Name nebo slovenského zlatého slavíka Desmod, Arakain, Harlej, Mig 21 i stále oblíbené kapely jako například Wohnout nebo Medvěd 009.

Na interprety silně nabité hip hop stagi vystoupí Rytmus, PSH, Prago Union, Moja Rec, PIO Squad, DJ Witch & Rasco, na dalších podiích se dále představí UDG, Clou, Mandrage, Janek Ledecký, Sto Zvířat, Rybičky 48, Škwor, O5&Radeček, Totální nasazení, Legendy se vrací, Citron, slovenský zpěvák Miro Šmajda, Krucipüsk, Enter, Prague Ska Conspiracy, Visací zámek, Xindl X nebo třeba Civilní obrana a Doga.

Kromě bohatého hudebního programu přispěje ke spokojenosti návštěvníků festivalu i  různorodý doprovodný program. Lidé se budou moci pobavit např. v  adrenalinovém campu nebo v herní zóně. Svou prezentaci spojenou s nabídkou další zábavy poskytují rovněž vybraní partneři festivalu. Přímo u hlavního vstupu do areálu celé akce budou stejně jako v loňském roce nepřehlédnutelné pouťové atrakce. V této části areálu bude připraven program až do časného ranního rozbřesku.

Velkým lákadlem pro návštěvníky festivalu je každoročně možnost zakoupení vstupenek na další festivaly i jiné kulturní akce, a to s obrovskou slevou  ve výši 80 %. Velké množství vstupenek bude připraveno také letos ve zvláštní prodejně vedle hlavní stage v areálu festivalu.

Všem návštěvníkům bude po celou dobu trvání akce k dispozici rozsáhlé parkoviště, nebude chybět také stanové městečko a nepřeberné množství jídla i pití ze všech koutů světa.

Více informací naleznete na webových stránkách www.votvirak.cz nebo na oficiálním facebooku festivalu Votvírák.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016