PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
02.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Marcos Nery (Brasil) + percussions by Dudu Morais (Brasil), Chochacz (Mejdanzym), Mr. Ultrafino (Ultrafino.net)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Odchází zima, přichází Fúze!

Každou chvíli něco končí a něco začíná. Odchází zima, přichází jaro, odjíždí kamarádi, vrací se kamarádi, do kin přichází Odcházení a v tom chaosu je člověk rád, že existují pevně zakotvená tělesa jako je Bukanýr a sobotní Fúze.

 

Na první jarní mejdánek si větry ošlehaní rezidenti Chochacz a Mr.Ultrafino pozvali silnou brazilskou dvojici. První půlku tvoří Marcos „Carradine“ Nery, který se před nedávnem vrátil z  exilu v Londýně, kam se neuváženě odstěhoval v domnění, že tam bude menší zima. Na perkuse ho bude doprovázet kolega Dudu „Bubnovat se dá na všechno“ Morais, který opět dokáže, že jsme si jeho prostřední jméno právě nevymysleli jen tak zbůhdarma. A aby toho všeho nebylo dost, tak FÚZI opět zapodporují a dárečky vás oblaží kolegové z rekordšopu PHONO.CZ.

Kromě toho se budou na palubě houseboatu U bukanýra odehrávat srdcervoucí loučení, probíhat předem neplánovaná setkání, planout lýtka, bušit srdce a tepat rytmy. Přišlo jaro, a že už bylo na čase!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016