PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
09.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Clubvibe (Roxy), Fatty M. (Nightphunk), Braun (Nightphunk)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sexy Beats U Bukanýra

Na začátek jedna otázka: pamatujete si, co jste dělali na jaře roku 1993? Někteří z vás tahali kačera, někteří ještě nebyli na světě.... a náš vážený host, DJ Braun, začal svou djskou kariéru v Radosti FX, kde se postavil vedle prvních českých DJů, Loutky, Bidla v Viléma...

 

Ti co pamatují, ví, že několik let měl vlastní středy v Radosti společně s DJ Láďou, nahrál jeden z dílů již legendární řady tanečních kompilací House Party, objevil se na všech velkých akcích a festivalech v devadesátých letech a vůbec se stal synonymem HOUSE music v Čechách a na Slovensku.

Jeho DJské umění si všimli i zahraniční promotéři, kteří Brauna často zvali i mimo naší vlast, namátkou např. do Polska, Švédska, Itálie a dokonce až na ostrov Sv. Martina v Karibiku.

Zahrál se vedle takových DJských legend, jako byli Asad Rizvi, Dj Buck, Joeski, Onionz, Terry Lee Brown Jr, Dave Angel, Circulation, Jess, D'Julz, Junior Sanchez, Jaydee, Dimitry , Marcello, Dj Paulette, Dj Linus, David Alvarado, dj Richard, Joost Van Bellen,dj Paco, Richard sen, Nathan Coles a dalších.

Od roku 2001 se věnuje také hudebni produkci, spolupracuje s DJ Lumierem, Gonzou, M.Haberlandem, Merseym a Moskitem . V roce 2002 vychazi na labelu Beeswax jeho remix Moskitovy skladby "Me gusta el Telefonico." O rok později debutuje se svým prvním singlem Bubák na slovenskem labelu Benchmark recordings,který se objevil i na několika cd kompilacích a sklidil pochvalné recenze v zahraničním tisku.

Pod pseudonymem LUBR, za kterým se skrývá společně s DJem Lumierem jim vyšel na jaře 2004 track "Zizkoff life" na kompilaci Nightphunk.

V posledních letech se Braun věnuje také vlastímu labelu Nightphunk, který založil s DJ Lucasem Hulanem a který úspěšně již více než 4 roky vede a vydává umělce jak české, tak i zahraniční.

Nenechte si ani tentokrát ujít příležitost vidět a slyšet jednu z legend housové scény v Čechách a přijďte se pobavit na Bukanýr. Residenti Clubvibe a Fatty také pilně kupovali nové pecky, tak se máte na co těšit.

Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit (max. do 8.00 ráno :-) a vstup je jako obvykle ZDARMA. Těšíme se na vás v sobotu na BUKANÝRU!

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016