PARTYINFO

 

THIS IS MY HOUSE

Datum konání:
02.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Michael Canitrot (fr), Soulgangsters, Don Marquez
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup prvních 200 vstupenek 250 czk, následujících 200 vstupenek 300 czk, na místě 390 czk, vip 690/790 czk
 
 
This Is My House with Michael Canitrot @ Mecca

World Best Glamour DJ a muž s tváří modela z titulní strany Vogue. I tak by se dal charakterizovat vycházející klenot Francouzské taneční scény jménem Michael Canitrot. Právě on je zakladatelem a rezidentním DJem jedné z nejúspěšnějších tanečních nocí současnosti, nazvané SO, HAPPY IN PARIS?. Tu představuje pouze v těch nejprestižnějších metropolích světa, jako Paříž, Dubai, Moskva, Londýn, nebo Tokyo a dne 2. Dubna bude tento hvězdný DJ a autor hitů "Desire ", "You & I" (vychází ve Velké Británii 7. 3. 2011 v Radio Edit), nebo nejnověji "When You Got Love ", rozdávat svůj neodolatelný šarm a to v rámci exklusivního dvouhodinového vystoupení na párty THIS IS MY HOUSE v klubu Mecca Prague.

 

 

 

 

SOULGANGSTERS


Nejprodávanější Čeští producenti, to jsou Soulgangsters. Projekt složený ze dvou členů DJ TT a DJ Brian, též známý jako Kid Diesel. Za jediný rok společného působení dokázali prorazit na labelech Hed Kandi, S2G Records, nebo Deeperfect a jejich nahrávky i remixy se stále častěji objevují v tracklistech předních Evropských a Brazilských DJs. Jejich zatím poslední remix skladby Find Out od britského producenta eSquire (aka OFFbeat) a další se doposud objevily na devíti různých tanečních kompilacích. Privátní Soulgangsters remix nahrávky Black Eyed Peas – I Gotta Felling se rovněž stal velmi žádaným zbožím mezi mnoha respektovanými DJ. Soulgangsters s současnosti pracují na třech nových singlech, z nichž některý z nich představí právě na této párty.

 

DON MARQUEZ

Jako třetí jméno se představí rezidentní DJ párty THIS IS MY HOUSE a Cloud 9 (Hillton Hotel) Don Marquez, který se prezentuje špičkovým mixem a velice energickým přednesem, díky kterému měl v minulosti tu čest vystoupit např. v Belgii, Chorvatsku, Maďarsku, Ukrajině, nebo jako jediný Český zástupce u příležitosti zimních Olympijských her ve Vancouveru 2010.

 

Oficiální skupina THIS IS MY HOUSE na Facebooku: www.facebook.com/pages/This-Is-My-House/126845387371737

Odkaz na událost: www.facebook.com/event.php?eid=130676110331839

Vstupenky zakoupíte v sítích www.tickepro.cz

Link: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/591689-this-is-my-house-with-michael-canitrot-fr-.html

Prvních 200 ks. vstupenek 250,- Kč

Následujících 200 ks. vstupenek 300,- Kč

VIP 690,- Kč

On Door 390,- Kč / VIP 790,- Kč

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016