PARTYINFO

 

INNOCENT EVENING PRESENTS TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
19.03.2011 - sobota
Místo konání:
Prostějov - Apollo 13
DJs:
Reznyk, David Drexler
Live:
Elektrabel
Info:
http://www.apollo13pv.cz
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 - 01:00 David Drexler
01:00 - 02:00 Elektrabel Live
02:00 - 04:00 Reznyk
04:00 - ??:?? David Drexler
 
 
Innocent Evening presents Techno.cz Night

Ve velmi příjemném útulném klubu Apollo 13, který se nachází v Prostějově, se můžete těšit na pořádnou smršť hutných a valivých beatů, které si pro vás připraví ti nejpovolanější. Za dj pultem se představí ikona české techno scény, kterým je Live projekt Elektrabel, jehož velmi originální releasy se objevují ve vinyl shopech po celém světě. Druhým hostem bude pražský dj Reznyk, který si pro vás připraví svižnější techno set, říznutý dubstepem domácí scénu zastoupí David Drexler.

 

ELEKTRABEL LIVE (techno.cz, elektrabel.info, 6277, CZ)

Elektrabel je u nás pojmem. Napsalo se už spousta řádků a vedlo mnoho diskuzí na téma zaslouženého debutu na sublabelu Mission6277 mateřského labelu nebo spíš mateřské lodi Axis ikony techna Jeffa Millse. Nutno dodat, že velmi úspěšného ve všech směrech. Elektrabel přes svou specifickou zvukovou stránku vystoupení stále roste. Jeho vystoupení, ať už je to klub nebo festivalové pódium, stále patří mezi nezapomenutelný zážitek.

 

 

 

 

More info: www.elektrabel.info

 

REZNYK:

DJ Reznyk hraje jedenáctým rokem. Věnuje se převážně temnému a svižnému technu, do kterého stále více zapojuje minimalistické prvky. V současné době pořádá několik večírku jako je Aircross, MonoBox, Minimální pohoda a série večírků pod hlavičkou techna.cz Vedle Djingu se věnuje vlastní produkci, kde v poslední době začíná být stále více aktivní. Také dokončuje rozjetí svého labelu a souběžně s tím pracuje na bookingu serveru techna.cz.

 

 

 

Produkce:

http://rzk-rec.com/Reznyk_Cranium.mp3

http://rzk-rec.com/Reznyk_Sonic.mp3

Sety:

http://rzk-rec.com/Reznyk_41041.mp3

http://rzk-rec.com/Reznyk_41041_play_list.txt

http://rzk-rec.com/Reznyk_1359162010.mp3

http://rzk-rec.com/Reznyk_1359162010_play_list.txt

 

DAVID DREXLER

David Drexler se narodil v roce 1983. Přes hudbu jako jsou The Prodigy, Depeche Mode, Fatboy Slim, atd. se dostává k technu a později k němu přidává ještě minimal. Roku 2001 si kupuje gramofony, ale jeho sety začínají mít nějaký styl až v roce 2002, kdy strávil pár dní po boku Igora Patakiho v TWM komplexu v Praze. Dnes pravidelně organizuje dnes již zavedenou noc INNOCENT EVENING, kde vždy představí kvalitní techno dj´s ať už od nás či ze světa, jak tomu bylo naposledy například s Inigem Kennedym.

Next Info: www.phonoline.cz/booking/drexler.htm

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016