PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
15.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pete Walk, Hozzy, Marty Fish, Slovak
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Jarní party Steam v Radosti FX proběhne tento pátek 15. 4. 2011

Na pátek 15. 4. pro vás tým party Steam a klubu Radost FX přichystali další díl oblíbené nepravidelné klubovky Steam. I tentokrát půjde o velmi rozjetý house mejdan plný té nejenergičtější house music. Jako hlavní hosté vystoupí ve společné dj show Hozzy a Marty Fish, doplní je dj Slovak a rezident party Pete Walk.

 

Představení konceptu parties Steam

Steam to je oblíbená česká party se strhující atmosférou a tradicí od roku 2002. Všichni vystupující djs na ní vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy-house, vocal-house a tech-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Residentním djem akce je dj Pete Walk (www.petewalk.com). K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce procestovala všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existení přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Bílý Kámen a Blue Bar, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr.

10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

25.7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar.

V roce akce zdomácněla v tehdy velmi oblíbeném nově otevřeném klubu Prdel, Žitná 4, Praha 2.

Na jaře roku 2010 přišla nabídka na přesun do klubu Radost FX v Praze který je do dnes nyní jeho domácím klubem.

V létě 2010 dále proběhly další dva letní speciály v areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech. 30.7.2009 tam akce oslavila 8. narozeniny.

Na rok 2011 se chystá opět Steam v domácím klubu Radost FX, na léto pak letní speciály do Bílého Kamene a Blue Baru na Mácháči a jeden speciální díl na Slapech..

Thonyk

info@steamparty.cz

 

STEAM RADOST FX

Pátek 15. 4. 2011

Vstup 100,- Kč. Holky do půlnoci vstup zdarma.

Info: www.steamparty.cz a www.facebook.com/steamparty.cz

Otevření klubu a start hudební produkce 22:00, konec 06:00.

Oficiální Steam After Party Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).

 
Steam party hlásí další termín v klubu Radost FX na pátek 15. 4.

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016