PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
22.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Oliver Koletzki & Fran (de), Roman Rai, Fatty M
Live:
start 22:00
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Oliver Koletzki tento pátek na Flow!

Dubnová Flow residentů Romana Raie a Fattyho M má tentokrát hned dva velice speciální hosty! Producent Oliver Koletzki představí v Roxy se svou partnerkou zpěvačkou Fran společnou aktuální desku Lovestoned.

 

 

Album “Lovestoned“ je výletem do různých žánrových koutů, odkud čerpá inspiraci Oliver či Fran. Na albu tak najdeme směs žánrů od synth-popových melodií, přes glam 70.let až po “nineties” ambient ve stylu například Bonobo, nechybí ale ani prvky jazzu. Kombinace zpěvaččina čistého hlasu, inteligentních textů v angličtině či němčině a Oliverovy nápadité produkce tvoří skvělý mix a ústí ve velice příjemnou sofistikovanou elektroniku. Deska obsahuje několik hitů popovějšího charakteru, jako například

skladby “Smile”, “Arrow and Bow” nebo “Lovestoned”. Posuďte sami.

 

 

Pokud bysme hledali dokonalý příklad partnerské dvojice, která společně vytváří jedinečnou hudbu, Oliver Koletzki a FRAN by mohli posloužit jako příklad přímo učebnicový - lidská, umělecká a hudební symbióza se vším všudy. Vystoupení tohoto jedinečného dua slibuje pohlazení po duši říznuté klubovou atmosférou. Nadechnout se tohoto svěžího jarního vánku, který do Roxy zavane z nedalekého Berlína, se budete moci již tento pátek!

 

 

soundcloud.com/oliverkoletzki

www.stilvortalent.de/

www.myspace.com/koletzki

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016