PARTYINFO

 

ROXY DANCE CONFERENCE

Datum konání:
02.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
M.I.K.E. (BEL), CrossRyders, Drastics, Revolt
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 – 23:30 Drastics
23:30 – 01:00 CrossRyders
01:00 – 03:00 M.I.K.E.
03:00 – ??:?? Revolt
 
 
Belgický producent M.I.K.E. dorazí už 2. dubna do Roxy!

Roxy a Dance radio uvádí další díl noci Roxy Dance Conference. Svoje rodné město a zemi přijede 2. dubna představit jeden z nejslavnějších belgických producentů M.I.K.E. Díky jeho hudbě a speciální projekci se přenesete přímo do Antwerp. Tento vynikající remixér vám připravil i jeho nejoblíbenější drinkmix pro tento večer – Black Russian. I tentokrát platí konferenční dress code: pro pány kravata, případně košile a sako, pro dámy slušivé koktejlky nebo jiné pohodlné šaty.

 

Dámy v dress code mají do 23 hodin vstup zdarma. Vstupně je pro ostatní 150 Kč. O vstupenky můžete soutěžit ve vysílání Dance radia. Akci ve 22 hodin odstartuje Drastics, následují rezidenti Crossryders, poté M.I.K.E. a na závěr Revolt.

Celou akci bude živě přenášet Dance radio na 89,0 a 102,9 FM mezi 23-03 hodinou.

Více info na www.roxy.cz nebo www.danceradio.cz

M.I.K.E.

Hlavní hvězda noci přijede tentokrát z belgických Antwerp. Jakožto hlavní delegát hudební konference představí svojí rodnou zemi, město i svůj oblíbený drink. Pomocí hudby a speciální projekce nás přenese do svého rodiště aniž bychom potřebovali jakékoliv cestovní doklady. Pódium bude tedy od jedné hodiny patřit autorovi sedmi alb, remixérovi top hitů, držiteli mnoha hudebních cen a ničiteli stovek klubů. Tentokrát se pustí právě do vás!

CrossRyders

Rezidenti noci Roxy Dance Conference a autoři stejnojmenného pořadu na Dance radiu. Na kontě mají řadu DJských i producentských zkušeností, které využili k propojení legendárního pražského klubu a opravdového tanečního rádia. Jejich hudební feeling je vždy otázkou momentu, místa, publika a duchu akce. V průběhu celé akce vás budou provázet přímým přenosem z Roxy na vlnách Dance radia, kde uslyšíte i rozhovory s účinkujícími i s vámi samotnými.

Revolt

Závěr akce obstará košický rodák, jehož jméno i hudební charakter v sobě obsahují tolik vzpoury a povstání, že jich bude Roxy plná až ke vchodu. Revoltovy začátky sahají do roku 2003. Od té doby načerpat hodně hudebních zkušeností, a to i díky kontaktu se světovými producenty. Na jeho akcích Beats and Melody se vystřídala řada zvučných jmen. Revolt si už zahrál i s M.I.K.E.m, kterého bude tentokrát na mixem střídat. Bude to hodně masivní závěr akce v duchu hardstyle a hradtrance pro všechny otrlé tanečníky. Tak kdo vydrží víc?

Drastics

Jméno povědomé všem, kdo už delší dobu fandí trancové hudbě a pamatují turné NTC, kde byl Drastics pravidelným hostem a jedním z nejtvrdších členů týmu. Od té doby se ale jeho vinylový žánr vyvinul do podoby, kterou vám prozradí až přímo na pódiu. Sympaťák, který hudbu snídá, obědvá i večeří vás bude na parket lákat už od 22 hodin. Nenechte ho čekat.

 
Chceš si zahrát se světovými DJs? Dance radio to zařídí!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016