PARTYINFO

 

FAR TOO LOUD

Datum konání:
08.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Far Too Loud, Konik DZ, Mat Moebius, Caramba, Keewix, Kid Revers vs Duch, Substance-D
Popis:
vstup 200 czk, limitovaná kapacita 400 lidí
 
 
Far Too Loud tento pátek v Yes Clubu

Již tento pátek se do Prahy chystá Oli Cash aka Far Too Loud, jedna z nejvýznamějších postav electro & breaks scény poslední doby, výherce Breakspoll Awards, autor hitovek jako “Start The Party”, „You Know The Sound“ , “We Want To Dance”/”Banana Boy” a remixů pro slavná jména jako jsou The Prodigy nebo Lily Allen.

 

Slyšet a vidět ho můžete v novém klubu YES, přímo v centru Prahy, kousek od náměstí IP Pavlova. Můžete se těšit na jeho set nabitý energií, ve kterém střídá styly jako electro breaks & house, psybreaks, dubstep, bassline..a to vše precizně namícháno!

Doplní ho další zajímaví hosté - Dj Konik z francouzské DZ crew, který naservíruje nekompromisní  napumpované electro techno, Mat Moebius z kanadské NTKrew, DJ Caramba z Breakbeat.cz, a celou akci také podpoří rezidentní DJs Yes Clubu - Keewix, Kluba, Kid Reverse, Duch, Substance-D project & Groove Addiction.

Celou akci okoření 3D mapping projekce, Function One zvuk a samozřejmě fresh koktejly od mistra svého oboru, Damiena Kay z Bar Rouge Shangai!

Pozor, kapacita bude  limitována, takže platí, kdo dřív přijde, ten dřív paří!. )

www.fartooloud.com

www.facebook.com/fartooloud

www.yesclub.cz

www.facebook.com/yesclubprague

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016