PARTYINFO

 

WEHBBA

flyer
Datum konání:
15.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
special guest from Brasil
Popis:
vstup 150 czk
 
 
Talentovaný DJ Wehbba opět v Praze!

Jeden z nejvýznamnějších brazilských producentů Wehbba je momentálně na svém evropském turné a 15.4 zavítá k nám do Prahy!

 

Rodolfo Wehbba, původním povoláním zubař, vždy snil o dráze profesionálního producenta.

V roce 2004 se mu to konečně  vyplnilo, vydává totiž své první album na brazilském labelu URBR, které způsobilo zásadní průlom v jeho kariéře. O rok později se již jeho jméno vyskytuje na předních příčkách hitparád a nejstahovanějších tracků.

Za necelých 7 let svého působení vydal více než 100 tracků a remixů pod celou řadou prestižních labelů jako jsou Global Underground, Primate, Tronic,  Great Stuff, Get Physical,  Craft Music, Yinyang, Relic, Concept nebo Titanium.

V roce 2009 zakládá svůj vlastní label 82 Recordings na kterém později vydává i své album Cava, které bylo opět velmi úspěšné.

Rodolfo je nejen výborný producent, ale také DJ. Jeho jedinečný funky, groovy techno styl budete moci ocenit v pražském klubu YES!, za podpory rezidentů Damiena Kay, Keewixe, Kluby, Kid Reverse a Duche.

Ještě dodáme, že si celou party  budete moci vychutnat na špičkovém sound systému Funktion One, shlédnout při tom originální 3D mapping projekci a vyzkoušet nějaký ten speciální koktejl!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016