PARTYINFO

 

POWER STATION

Datum konání:
22.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
K12 (Ventuno, Fresh Pump, FR) & Substance-D project (Dave, Duff, Tamagotchi), DJ eR
Popis:
vstup 100 czk
 
 
K12 na Power Station! Přijďte se dobít!

Spousta z vás si asi říká, co to vůbec je, to K12?  Nebojte, naštěstí se v tomto případě nejedná o koalici naší povedené vlády, ale o pseudonym mladého, talentovaného producenta z Francie, který se věnuje muzice již od svých třinácti let.

 

  PROMO MIXES by K12 - French Electro

 

Před dvoumi lety se odstěhoval do Toulouse, kde objevil dirty electro, které ho doslova uchvátilo a jeho tvorba se pochopitelně začala ubírat tímto směrem.

Zavřel se do studia, kde strávil většinu svého volného času s jediným cílem...a to stát se profesionálním producentem. Napomohly tomu hned jeho první singly, které se ve Francii staly velice rychle oblíbenými. S dašími tracky se už dostal za hranice a pomalu se šplhal na žebříčky nejstahovanějších electro tracků. V poslední době již spolupracuje a remixuje taková jména jako Dirtyphonics, Stereoheroes, Far Too Loud nebo Don Diablo.

A co od něj v pátek v Yes Clubu můžete očekávat? Rozhodně to nebude procházka růžovým sadem, žádnej pohodovej hauzík od nej určitě neuslyšíte. Jeho sety jsou vybušnou směsí dirty electra, fidgetu a dubstepu, která nenechá vaše nohy v klidu.  Když k tomu ještě přimícháme Substance-D, Dj eR, Funktion One sound, 3D mapping projekci a speciální koktejly, je jasné, že nudit se rozhodně nebudete!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016