PARTYINFO

 

BUSTA RHYMES

Datum konání:
10.05.2011 - úterý
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Busta Rhymes
Popis:
vstuop od 430 czk, vip 1600 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Busta Rhymes - Legenda new school rapu míří do Prahy

Příznivci new school rapu se mají na co těšit! Již za dva týdny totiž vystoupí v pražském klubu SaSaZu jedna z žijících amerických legend tohoto hudebního stylu, Busta Rhymes. Jeho živý koncert se uskuteční v sobotu 10. května 2011. Součástí večera bude i skvělý doprovodný program. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketportal od 550 Kč. Pro „fajnšmekry“ je k dispozici  i omezený počet VIP vstupenek, které Vám zaručí VIP šatnu, dostatek místa k sezení, perfektní výhled a free bar během celého koncertu.

 

Neopakovatelný koncert v klubu SaSaZu nabídne skutečně atraktivní show. Kromě živého vystoupení rapové legendy se můžete těšit i na další, neméně zajímavý program. Jména jako Majk Spirit feat. DJ Grimaso, Madk Skill feat. Young Sixx nebo El´Nino slibují dobrou zábavu. Vše bude doplňovat neopakovatelná vizuální projekční show. Během večera uvidíte i exhibiční streetdance battle B-Original vs. Bboyacademy. Zapojit se můžete také do soutěže o zajímavé ceny, kterou připravila společnost Mafia Records, která přiváží do Prahy ve spolupráci s HipHopAllstars Busta Rhymese.

Busta Rhymes

Busta Rhymes se narodil v roce 1972 v USA v rodině s jamajskými kořeny. Během dospívání se zhlédl v rapové hudbě, mezi jeho největší vzory tohoto období patří například Public Enemy nebo Eric B. & Rakim. Na konci osmdesátých let založil se svými spolužáky uskupení Leaders of the New School. Ve spolupráci s Elektra Records vyprodukovali dvě alba. Busta Rhymes se následně zaměřuje na svou sólovou dráhu. Nejprve se objevuje jako host na albech interpretů jako například LL Cool J, Notorious Big, Craig Mack či A Tribe Called Quest.

V roce 1996 Busta Rhymes debutuje se svou prvotinou „The Coming“ na labelu Elektra. Od té doby má za sebou mnoho úspěšných alb, jako jsou „When Disaster Strikes…“, "Entinction Level Event : The Final World Front", „Anarchy“, „Genesis“ nebo "It Ain't Safe No More". V jeho skladbách zní i další slavné hlasy, například P.Diddy, Erykah Badu, Flipmode Squad, Janet Jackson, Mystical nebo Ozzy Osbourne. Od roku 1994 se kromě hudby věnuje i herecké kariéře, natočil kolem desítky filmů.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016