PARTYINFO

 

FEEL THE BEAT!

Datum konání:
02.04.2011 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Andy Smitth, BeatSplitterz, Heelda and Rastyn v B2B setu
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Feel the BEAT! v klubu Mersey

Představujeme nově vznikající akci v jednom z nejdéle fungujících klubů v Brně  Music Club MERSEY, který najdeme na ulici Minská 15. Akce Feel the BEAT! bude o pocitech z hudby a hlavně o dobré zábavě pro všechny milovníky house, tech-house, progressive-house, minimal, techno hudby. Na akci Feel the BEAT!  budeme  představovat zajímavé projekty z domova a zahraničí.

 

Rezidenti akce Feel the BEAT! je projekt 2 Djs Beat Splitterz. Duo je složeno s djs G-LOS a ICE-D. Oba jsou rodáci z ČR, ale každý má jinou historii. G-Los začínal s malými akcemi ve svých 15 letech, kde svým přátelům představoval zajímavou hudbu. Od té doby prošel velkým vývojem a usídlil se na poli house music.

ICE-D je rodák z ČR, ale dlouhých 10 let pobýval v Německu. Zde se učil mixu od starších kolegů a pořádal s nimi párty v klubu Plus nebo Vrigin . Po deseti letech se stěhuje zpět do ČR a zakládá společně s G-Losem projekt BeatSplitterz.

idj.cz/beatsplitterz

Dalším představeným na prvním díle Feel the BEAT! je spoluzakladatel dua Wave House Gang a to Aandy Smitth. Tento Dj pravidelně spolupracuje s brněnským kytaristou Petrem Jakešem s kterým založil projekt IBIZA SOUND! Andy Smitth hraje jak funky house, house, progressive, tak i jemu srdci nejbližší tech house. Jeho sety jsou velmi rozmanité, melodické, plné energie.

www.wavehousegang.com

Dalšímí vysupujícími je duo, které spolu hraje krátce v B2B setu a to Rastyn a zástupkyně něžného pohlaví Heelda. Jejich sound je specifický techno a elktro nádechcem, který je plný zvratů a zajímavých kombinací.

Můžete se těšit na noc plnou energie a super hudby v parádních kombinacích a setech.

Přijďte se tedy pobavit 2.4.2011 do Music Clubu Mersey v Brně na ulici Minská 15 vedle kina Lucerna.

Startuje se po 21:00 hodině a potrvá až do 4:00. Vstup na akci je 50,- Kč.

Více informací najdete na www.mersey.cz, www.idj.cz/beatsplitterz, www.facebook.com/clubbers.cz

Text: facebook.com/clubbers.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016