PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
24.04.2011 - neděle
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Schwa (aus) & Lucas Hulan & Malkao, Goldstar
Popis:
vstup zdarma
 
 
DJ Schwa: "Na Buginu se těším vždycky!"
Boogie již tuto neděli v Chapeau Rouge!

Chapeau Rouge uvádí v neděli 24 dubna další pokračování ůspěšné deep house noci Boogie, na které se tentokrát představí specialní host DJ Schwa, člen projektu Shades of Gray a v neposlední řadě také velmi kvalitní DJ.

 

 

Michal Schwa (Shades of Gray) se nám vrátil z Austrálie. Po návratu měl problémy se sluchem a musel si dát 3 tydny pauzu od hraní. Nyní se předvede ve specialním setu okořeněným o nové tracky z jeho vydavatelstvi Beef records. Přijďte oslavit jeho návrat mezi slyšící!

DJ Schwa je majitelem úspěšného labelu Beef Records, na kterém vydávají špičky taneční scény. Producenti jako Robert Babicz, The Timewriter, Pezzner, Shur-i-kan, Martinez, Kreon, Allan Byallo, Scope, Moonbeam a samozřejmě Shades Of Gray, ti všichni se za pětileté působení Beef Records představili na této značce.

Michal pod hlavičkou Shades Of Gray, mimo Beef Records, vydal několik zajímavých EP na značkách Dark Energy Recordings, I Records, Frequenza a Tribal Vision. Za posledí rok si Schwa zahrál v Miami, San Francisku, Bostonu, New Yorku, Tokiu, na Novém Zelandě, v Nové Kaledonii, na Slovensku a v Austrálii.

 

 

Dále se mužete těšit na residenta Lucase Hulana z Nightphunk Recordings a také zahraje náš olejový magnát DJ Malkao. Tento večer bude ve znamení kvalitního future deep houseu. Akce začíná od 22 hodin a vstup je pro všechny zdarma!

A nezapomeňte v pondělí je velikonoční svátek a máte volno! Těšíme se na vás.

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz nebo na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016