PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
24.04.2011 - neděle
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Schwa (aus) & Lucas Hulan & Malkao, Goldstar
Popis:
vstup zdarma
 
 
DJ Schwa: "Na Buginu se těším vždycky!"

Máme pro vás rozhovor s DJem Schwou před jeho nedělním vystoupením na akci Boogie v pražském klubu Chapeau Rouge!

 

 

Ahoj Michale měl si teď problémy s uchem...co se vlastně stalo?

Měl jsem opravdu náročný březen. Celý měsíc jsem létal z jednoho místa na druhé. Bylo to asi takhle: Melbourne - Sydney - Nová Kaledonie - Taiwan - Vídeň - Bratislava - Praha - Miami - San Francisko - Nevada - Miami - Toronto - Praha. S tím bylo spojeneho spousta hraní. Po příletu do Prahy mi jedno ucho začalo stávkovat a během dvou dnů jsem na levé ucho totálně ohluchl. Diagnoza byla - Sudden Hearing Loss (SHL), což je onemocnění, které je spojované s cestováním, změnami tlaku v letadle a zvýšeném pobytu v hlučném prostředí. Dal jsem si tedy pauzu a zrušil veškeré akce na 3 týdny. Naštestí byla 70% šance, že se mi sluch vrátí. Po asi týdnu a intenzivní léčbě, se mi začal sluch zase vracet a dnes už jsem naprosto v pořádku. Musím ale říci, že to byla obrovská zkušenost. Začal jsem si tak určitých věcí, jako je například zdraví, mnohem více vážit.

Byl si teď na Miami Music Conference jak se ti tam a líbilo a jaké zažitky sis přivezl?

WMC je skvělá konference se spoustou zajímavých akcí. Je to vlastně takový veletrh muziky, labelů a producentů. Skoro každý label, který v USA něco znamená má svojí "Showcase Night". Tyto večírky jsou často dosti improvizované, například v lobby nějakého hotelu a nebo u bazénu. Cele South Beach se tak promění v jeden velký mejdan. Má to velice příjemnou atmosféru a na většinu akcí se nemusí platit. Přivezl jsem si odtamtu tunu promo CD, spoutu nových pracovních kontaktů a zážitků. Winter Music Conference je nyní na začátku března (dříve byla na konci), ale spousta většich promotérů toto bojkotuje, takže je to vlastně roztahané přes celý měsíc. Ja se do Miami po hraní v San Francisku vrátil, a zahrál si s Yousefem, Anthony Pappa, Supernova a Michel Cleis. Druhý den jsem zašel na live show Luciana s Carlem Craigem. To byl opravdu zážitek k nezaplacení!

Co nového u Beef Records, na co se mužeme tešit do budoucna?

Pracujeme teď na nové kompilační řade Elements. Bude mít 4 díly: Earth, Water, Fire, Air. Grafiku už máme a nyní licencujeme tracky. Největší projekt příštích měsíců ale bude Shades Of Gray album Soul Machine. Vyjde digitalně a na double CD. Na CD budou remixy od Jef K, Vincenza, Peter Horrevortse, Murata Kilice, Soul Minority a dalších. Více informací zveřejníme co nevidět.

Jaký producent tě v poslední době zaujal a co posloucháš doma když zrovna nehraješ?

Z housových producentů me hodně baví například Pezzner, Jef K, Kink, Timewriter, Bakey Ustl, Manuel Tur, HiRO, Tornado Wallace a další. Mimo house mě ted zaujalo lunge/chill/jazz CD od Marka Fariny - Mushroom Jazz 7, nový Royksopp a James Blake (!).

Na party Boogie v pražském klubu Chapeau Rouge si hrál naposledy skoro před dvěma lety jak se na ní těšíš?

Na Buginu se těším vždycky! Super mejdan v podniku, který nikdy nespí tak to ma být!

Kdo z mistních DJs ti je hudebně blizký?

Určitě Lucas Hulan, Fatty M a Roman Rai.... Jinak místní scénu tolik nesleduji, protože jsem stále někde na cestách. Teď jsem ale v Praze, a tak se doufám rychle zorientuji.

Na závěr máš nějaký vzkaz navštěvníkům nedělní party Boogie?

Děti, nebojte se trošku odpoutat a užít si Buginu na 100%! ;))

 

Aktuální DJ Set od Schwačka naleznete na Nightphunk Podcastu ZDE: nightphunk.podomatic.com

 
Boogie již tuto neděli v Chapeau Rouge!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016