PARTYINFO

 

CREATIVE

flyer
Datum konání:
30.04.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Slavoc (sk) & Jerry (Apokalypsa/Brno) & Subgate & Nkyp & Finidi & Kifli vs Carrasco, Fatty M.
Popis:
start 22:00
 
 
Čarodějnický Creative s Jerrym a slovenským Slavoc v sobotu v Chapeau!
Slovenský Slavoc a dj Jerry na čarodějnickém dílu Creative party 30.4. v Chapeau rouge!

Dubnová Creative party s podtitulem Witch edition bude stát opravdu za to! Pokud přemýšlíte kam vyrazit na letošní čarodějnice, máme pro vás při nejmenším dobrý typ v podobě speciální edice úspěšného eventu naší metropole - Creative party, který se tentokrát představí ve speciální čarodějnické edici.

 

Headlineři dubnového vydání Creative party jsou hned dva!

Tím prvním je dj Slavoc ze sousedního Slovenska, který je tamním předním představitelem techhousu a techna v jeho současných podobách, který byl za svou více jak desetiletou kariéru součástí lineupů předních slovenských parties a festivalů, z nichž mezi ty nejznámější patří dnes již legendární Bee Free nebo beach festival Rudava, který pravidelně navštěvuje každým rokem několik tisíc návštěvníků.

Druhým headlinerem je brněnská ikona a rezident parties Apokalypsa a Citadela - Jerry jehož klubový sound lze charakterizovat jako energický techhouse s prvky techna. Během svého působení na domácí taneční scéně vystoupil po boku takových světových ikon jako je DJ Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Monika Kruse, Umek, Marco Carola, James Ruskin, Sven Wittekind, Ben Sims nebo Sven Vath.

V naší metropoli nevystoupil už nějaký ten pátek a proto jsme velice rádi, že přijal naše pozvání na party Creative do Chapeau rouge.

O support se tradičně postarají známí rezidenti tohoto večírku s velkým V - dj Subgate, v jehož nabitém diáři můžete kromě domácích parties najít i zajímavé akce za hranicemi naší země, a dj Nkyp, který se může pyšnit vystoupením na prestižní Love Parade.

Kromě rezidentů se můžete těšit na sety neméně kvalitních dj's Finidiho a dvojice Kifli & Carrasco, jejichž sound vás rozhodně roztančí!

Skvělý sound Creative party Witch edition doplní parádní videoprojekce od DVJ Spectravision, která bude dokreslovat ttento nabitý mejdan!

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016