PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
29.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Venue club
DJs:
D-NOX (Plastic park, DE), Tazz & Biodan (Residents djs), Slater (Tribal Vision Records), Projekce: VJ Mono
Info:
http://www.venueclub.cz
production@venueclub.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk + poplatky = vstup pro dva v předprodeji, na místě 200 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Videopozvánka na páteční Believe s D-NOX a poslední info! Profil D-NOX a nový promomix ke stažení Poslechněte si ukázkový set z nového alba D-Nox&Beckers
Ibiza Dj Awards no.1 D-Nox vystoupí na dubnové Believe!

Christian Wedekind alias D-Nox, polovina světově proslulého dua D-Nox & Beckers, zavítá v dubnu na svoji premiéru do ČR! Ostřílený dj a producent sklízí v posledních letech jeden úspěch za druhým, včetně prvního místa v prestižní anketě Ibiza DJ Awards 2010 v kategorii Progressive House, společně s legendárním dj Sasha! (kompletní výsledky ankety a video z vyhlášení naleznete zde). Jeho vystoupení proběhne v pátek 29.4.2011 v klubu Venue (ex Kostel) na rezidentní párty BELIEVE djs Tazz&Biodan, a zároveň zde představí své nové album Distance v exkluzivním tříhodinovém dj setu. Budete tak mít možnost jako jedni z prvních okusit zcela nový materiál od jednoho z nejúspěnějších německých umělců současnosti. Kromě rezidentních djs line-up doplní dj Slater, majitel českého nakladatelsví Tribal Vision Records.

 

Dvojice D-Nox & Beckers má na svém kontě mnoho společných EP a alb, přičemž to nejstarší má datum z roku 2004. Kromě svých exkluzivních společných live vystoupení, vystupují i jako djs jednotlivě. Záběr jejich hudební produkce je opravdu široký od tribal techna, progressive house, elektra až k psytrance. Jejich sety jsou velmi energické a svižné, pohybující se převážně na vlně progressive house. Mezi jejich nejznámější singly patří Jetlag Slave a Seven Hours, druhý jmenovaný si můžete připomenout zde:

 

 

Believe party tak pokračuje v sérii plánovaných sezóních akcí po listopadovém live vystoupení projektu Spirit Catcher a únorovém čtyř hodinovém setu Silicone Soul v téměř vyprodaném klubu. Jak to vypadalo na poslední Believe při warm-up setu před Silicone Soul, se mrněte na videoset z back2back setu djs Tazz, Biodan a Slater, který vyšel z dílny MAD TV (www.madtv.cz)

 

 

Kromě rezidentů na akci vystoupí i Dj Slater, který je více známý v zahraničí než v místních vodách. A tak ho díky nejen jeho hudební produkci častěji můžete slyšet na plážových festivalech v Mexiku, nežli v českých klubech. Více info o Slaterovi najdete na: www.djslater.net

Vstupenky budou od 1.4.2011 k zakoupení v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketstream, kde za 200,- Kč + poplatky získáte vstupenku, se kterou se na akci dostanou dva lidé! Na místě bude v den akce vstup pro jednu osobu za 200,- Kč.

Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu!

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.venueclub.cz

www.d-nox.com

soundcloud.com/d-nox

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016