PARTYINFO

 

BELIEVE

flyer
Datum konání:
29.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Venue club
DJs:
D-NOX (Plastic park, DE), Tazz & Biodan (Residents djs), Slater (Tribal Vision Records), Projekce: VJ Mono
Info:
http://www.venueclub.cz
production@venueclub.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk + poplatky = vstup pro dva v předprodeji, na místě 200 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Videopozvánka na páteční Believe s D-NOX a poslední info!
Profil D-NOX a nový promomix ke stažení

Už jen něco málo přes týden zbývá do premiérového vystoupení D-NOX v ČR na párty Believe v klubu Venue, a tak vám níže přinášíme jeho zkrácený profil, a odkaz na nový promo mix, který u příležítosti jeho vystoupení v ČR namixoval.

 

 

Christian Wedekind aka D-Nox je v posledních letech známý především jako polovina úspěšného producentského dua D-Nox & Beckers. Jeho DJská kariéra však začala již počátkem 90. let, kdy se díky svým propracovaným setům a skvělé komunikaci s publikem zařadil mezi nejpopulárnější DJs v západní části Německa. Počátkem nového tisíciletí si splnil jeden ze svých snů a založil si vlastní techno/tech house label Sprout Music, ke kterému brzy připojil i více progresivně orientovaný sub-label Plastik Park. Byla to však teprve jeho spolupráce s talentovaným producentem Frankem Beckersem, která mu pomahla dostat se mezi světovou DJskou a producentskou elitu - jejich společné skladby jako Jetlag Slave (Baroque), Seven Hours (Electribe) nebo Memory Cell (ve spolupráci se slavnou dvojící David Amo & Julio Navas) dosáhly opakovaně na první příčku většiny světových hitparád včetně prestižní Top 100 hudebního portálu Beatport. Následovaly remixy pro jména jako Tocadisco či Minilogue a pravidelné hraní v nejprestižnějších klubech a na obřích festivalech po celém světě.


Po velmi úspěšném debutovém CD Left Behind nyní dvojice D-Nox & Beckers přichází se svým druhým albem Distance, které D-Nox představí ve svém exkluzivním setu 29.4.2011 v pražském klubu Venue.

 

Nový promo mix stahujte zde.

 

 
Poslechněte si ukázkový set z nového alba D-Nox&Beckers Ibiza Dj Awards no.1 D-Nox vystoupí na dubnové Believe!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016