PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
11.04.2011 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lucas Hulan & Lumiere (nightphunk/roxy prague), David Bowles
Live:
Tofu Fighters & Soya Bitches (Scifipsi)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Nightphunk již dnes v klubu Roxy!

Roxy Promotion ve spolupráci s vydavatelstvím Nightphunk Recordings si pro vás připravili další pokračování mejdanu Nightphunk v pražském klubu Roxy. Tentokrát se můžete těšit na Live DJ Set od partičky Tofu Fighters & Soya Bitches, kteří jsou známí především díky jejich projektu Scifipsi.

 

Za krátkou dobu svého působení si již zahráli jako předskokani anglického projektu Hybrid. Jejich Live DJ vystoupení je vždy okořeněno živou basovou kytarou či saxofónem. Nechte se překvapit co si dnes večer pro vás připraví za bomby. Dále se můžete těšit na residentní Nightphunk dvojici Lucas Hulan & Lumiere, kteří zahrají ve specialním back 2 back setu. Jako speciální DJ host se představí precizní francouzký DJ David Bowles, kterého můžete znát díky projektu Tour De Bar nebo jako majitele dnes již neexistujícího vinyl obchodu Release Records.

Přijďte se naladit a trsnout si na nejlepší deep house mejdan ve městě. Akce začína ve 22 hodin. Vstup je jako obvykle zdarma! Více informací naleznete na www.roxy.cz

LINKS:

www.roxy.cz

www.myspace.com/nightphunk

www.myspace.com/lucashulan

www.myspace.com/djlumiereprg

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016