PARTYINFO

 

MASTERMIX LIVE! 200

Datum konání:
15.04.2011 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Andrea Fiorino, M-Zee
Live:
eL Jay (voice + sax), Tomáš Kedzior (bass), Madalena Joao (voice)
Info:
http://www.mastermix.cz
andrea@fiorino.dj
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk, welcome drink pro prvních 200 návštěvníků
 
 
Mastermix Live! v klubu 7. nebe!

Zbystřete sluch! Už v pátek 15. dubna vypukne v brněnském klubu 7. nebe velkolepá oslava jubilea mixovaného novinkového pořadu Andrea Fiorino Mastermix vysílaného více než 10 rádii, který zanedlouho dospěje ke svému 200. pokračování. A právě to se bude na party Mastermix Live! 200 živě nahrávat!

 

Buďte u toho a oslavte toto jubileum se strůjcem pořadu Andrea Fiorino Mastermix a residentem noci Mastermix Live!, Andreou Fiorinem, zpívajícím saxofonistou eL Jayem, baskytaristou Tomášem Kedziorem a speciálním hostem noci Mastermix Live! 200, zpěvačkou Madalenou Joao. Roli předskokana všech zmíněných zastane vynikající brněnský soulful houseový DJ M-Zee. A nezapomeňte se načančat, budeme natáčet videoklip! :o)

 

Prvních 200 příchozích se může těšit na malou pozornost v podobě sladkého welcome drinku, ti nejakčnější návštěvníci budou odměněni také promo CD pořadu Andrea Fiorino Mastermix. Vstupné je 70 Kč, startujeme v 21 hodin. Tak neváhejte a přijďte si zakřičet do rádia už v pátek 15. dubna do 7. nebe v Brně! ;o)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016