PARTYINFO

 

OMG /OH MY GAY/ PARTY

Datum konání:
15.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Ben Manson (fr), Yan Dark
Live:
Hot Brazilian go-go's
Info:
http://www.facebook.com...
info@omgparty.cz
Popis:
vstup 149/199 czk
 
 
Nová OMG Party v klubu Občanská plovárna

V pátek 15.4. od 23:00h ve stylovém prostředí klubu Občanská plovárna, který se speciálně pro tuto noc promění v gay klub, odstartuje zbrusu nová pravidelná gay party OMG (Oh My Gay). OMG párty si klade za cíl přinést novou úroveň gay clubbingu do Prahy. Bude se konat pravidelně každý třetí víkend v měsíci.

 

OMG párty byla vytvořena s vášní pro taneční hudbu a pro všechny ty, kteří se chtějí a umí bavit na úrovni. Je určená jak pro kluky, kteří doposud navštěvovali kluby již vyprofilované, tak zároveň ale i pro ty, co do klubů pro gaye každý víkend nechodí. OMG párty chce dávat dohromady příjemné a sympatické lidi, kteří milují tančit v rytmu house až do rána, pod taktovkou talentovaných nejen tuzemských DJů, ale i atraktivních hostů ze zahraničí.

S velkým potěšením oznamujeme, že z Paříže přiletí DJ BEN MANSON, který při této příležitosti poprvé vystoupí v Praze. Ben se již stal symbolem na pařížské klubové scéně, kde byl více jak 4 roky rezidentem ve známém klubu Mix a 6 let v klubu Queen na Champs-Elysee. Od svého vzniku je též rezidentem na legendární Scream party, kde pravidelně stojí za mixážním pultem s nejlepšími světovými Dji. V současnosti je rezidentním DJem na některých největších mezinárodních akcích jako například La Demence (Brusel), Green Komm (Kolín nad Rýnem), Circuit Festival (Barcelona).. Pravidelně vystupuje v Římě, Montrealu, Curychu, Amsterdamu, Londýně, ale třeba i v Rio de Janeru či Sao Paulu.

Ben hraje nejen naživo, ale již několik posledních let také produkuje ve studiu. Jeho debut “From Hell To Paradise” byl vydán v roce 2008 na Sunset Records. Je autorem remixů několika známých jmen jako je například Pagano, tribal housová ikona DJ Chus a mnoho dalších. V současnoti má rozdělané remixy pro DJ Pagana “Back To The Future 2011” pro Dannyho Tenagliu “Elements” a v neposlední řadě pro LuLu.

Ben se na své první vystoupení v Praze moc těší a říká k tomu: “Již dlouho jsem si přál hrát v Praze a jsem velice šťastný, že mohu přijet a vystoupit na první OMG party!”

Domácí klubovou scénu zastoupí rezident legendárního afterklubu Studio 54 Dj Yan Dark. Hudební styl Yana Darka bychom mohli zařadit do veselé pumpující energické house music, během noci si ale občas rád v ten správný okamžik odskočí do světa trancu či techno. Velice často se objevuje v pražských klubech Duplex, Meca, Havana club, ale také vystupuje v klubech na moravě, například v Ostravě v klubu Fabric a nebo se s nim můžete setkat ve Zlíně v klubu Metro.

OMG párty se uskuteční ve stylovém prostředí klubu Občanská plovárna, který pro tuto akci nebyl vybrán náhodou. Klub má 2 patra, výbornou zvukovou a světelnou techniku, snadno dostupné bary a díky řešení interiéru i patřičnou dávku svůdnosti. V létě za hezkého počasí je možné klub otevřít do zahrady a propojit s terasami a pontonem u řeky a pořádat párty pod širým nebem s jedinečným výhledem na Pražský hrad. Klub také disponuje znamenitou restaurací s mezinárodní kuchyní. Kapacita klubu včetně venkovního prostoru je cca 1000 návštěvníků.

Předprodej vstupenek v Cafe-Cafe (Rytířská 10) za 149,- Kč.

Vstupné na místě v den akce činní 199,- Kč.

Oficiální After párty se koná v klubu STUDIO 54 (Hybernská 38).

Vstup pouze od 18ti let.

OMG Party - to je láska k nespoutané gay zábavě!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016