PARTYINFO

 

RIVERSIDE LÁVKA PÁRTY

Datum konání:
15.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Nakadia (Thailand), The Storm Borthers live, Dejff
2nd stage - Enemy, Scarface, Noir
 
 
Otvírání Lávky s DJkou Nakadií!

Jaro je tu v plné síle a je tedy nejvyšší čas pozvat vás na Otevírání klubu Lávka v Praze. 3 dny se zajímavým programem a se vším, co Lávka nabízí - terasy, výlety lodí, závody šlapadel. Klub se nachází na jedinečném místě přímo pod Karlovým mostem s nádherným výhledem na Hradčany. Čtvrtek 14. dubna patří Disko Duck Funky Circus, pátek 15. dubna je vyhrazen pro Riverside Lavka Party a sobota 16. dubna bude v režii Expresradio Night. A pochopitelně, prim tu hraje i kvalitní hudba. Hlavní hvězdou celého víkend je populární thajská DJane Nakadia z Koh Samui.

 

Ve čtvrtek 14. dubna se můžete vypravit na "nejlepší a nejzajímavější oldies ve městě", našláplou a originálně mixovanou 'all time greatest hits night' se všemi těmi nezapomenutelnými hity let minulých - DISKO DUCK FUNKY CIRCUS. K tanci i poslechu hrají protřelí hardcovníci - DJ Diskorolník Rosťa (Disko Duck) a DJ Smog (Syndrom Snopp, ex-Chaos). Začínáme od 22.00, do 23.00 je vstupné zdarma, poté jen 50 korun.

Pátek 15. dubna nabídne to nejlepší z celého víkendu - RIVERSIDE LÁVKA PARTY. Hlavní pódium představí současnou ženskou Djskou hvězdu z Koh Samui, nádherného ostrova v Thajsku - Djane Nakadia. Není bez zajímavosti, že Nakadia před lety bodovala jako Miss Universe 1999. Po skončení kariéry modelky začala s Djováním a dnes patří mezi to nejzajímavější, co můžeme slyšet z asijské taneční scény.

Supportem na Shake main stage bude duo Jakub Milder & DJ Pietro aka The Storm Brothers v live setu, a oblíbený pražský bavič DJ Dejff.

Druhé stage bud ve znamení Juicy Lávka River Stage, bud tedy patřit r'n'b a hip hopu. O to se postarají mistři mixu a zavedení showmani DJ Enemy, DJ Scarface a DJ Noir.

Vstupné je pouze 200 Kč a začíná se ve 22.00, končí až ráno.

Pokud jste fanouškem Open Air Festivalu, neváhejte a podívejte se na www.openairfestival.cz nebo Facebook festivalu. OAF totiž vypravuje V.I.P. Party Boat Trip a právě na jeho stránkách najdete vše potřebné, jak se na loď dostat. Party Boat Trip vyplouvá ve 20.00 a na nikoho se nečeká! Zahraje DJ Dejff a ve speciálním Riverside setu vystoupí také DJane Nakadia.

V sobotu 16. dubna se Lávka stane místem příjemného odpoledne OTVÍRÁNÍ LÁVKY. Už od 14.00 se budete moci bavit na terasách klubu zajímavým a pestrým programem. Těšte se na závody šlapadel, výlety lodí po Vltavě, ochutnávky vín a grilování, a další zajímavosti. Budete se bavit celé odpoledne!

A večer v sobotu 16. dubna? Od 22.00 startuje na Lávce novinka - EXPRES NIGHT PARTY. Nejaktuálnější hity dnešních dní si na Vás připravili dvorní DJové Radia Expres - DJ Jayyare a DJ Frank Lucas. A bude mejdan!

Vstupné je pouze 100 Kč, pokud dorazíte do 23.00 pak je vstup dokonce zadarmo.

A pokud se naladíte na Expresradio 90,3 FM, s trochou štěstí zažijete ještě něco navíc: můžete vyhrát vstup na V.I.P. Party Boat Trip!!! Hrají DJ Jayyare a DJ Frank Lucas a čeká na Vás 3 hodiny plavby po Vltavě s mnohými přijemnými překvapeními. Vyplouvá se ve 20.00 a kdo zmešká, ten…

Hlavním partnerem Otvírání Lávky je SHAKE COCTAILS, nové míchané nápoje!

Věříme, že se s Vámi potkáme na víkendovém Otvírání Lávky!

 

GRAND OPENING SPRING SESSION WEEKEND

14. - 15. - 16.4.2011

LÁVKA PRAHA, NOVOTNÉHO LÁVKA 1, PRAHA 1


THU 14.4. DISKO DUCK FUNKY CIRCUS 22.00 - 06.00

DJ Diskorolník Rosťa & DJ Smog & hosté

 

FRI 15.4. RIVERSIDE LÁVKA PÁRTY 22.00 - 06.00

SHAKE main stage: DJ NAKADIA (Thailand), The Storm Borthers live, DJ Dejff

Juicy Lavka NIghts 2nd stage: DJ Enemy, DJ Scarface, DJ Noir

VÝLET LODÍ: 20.00 - 00.00 - Open AIr Festival @ The Boat

DJ NAKADIA (Thai) - 40 minutes warm up set, DJ Deff.

 

SAT 16.4. OTVÍRÁNÍ LÁVKY

ODPOLEDNÍ PROGRAM od 14.00 do 21.00

Závody šlapadel, výlet parníkem s programem, grilování, ochutnávky jídel a vín, program pro dospělé i pro děti

 

SAT 16.4. EXPRES NIGHT PARTY 22.00 - 06.00

DJ JAYYARE / DJ FRANK LUCAS

VÝLET LODÍ: 20.00 - 00.00 - EXPRESRADIO V.I.P. Party Boat

DJ JAYYARE / DJ FRANK LUCAS

www.lavka.cz

www.facebook.com/klub.lavka

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016