PARTYINFO

 

2CLOSE 2HEAVEN

flyer
Datum konání:
13.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Michael Gray, Kid Massive, Sydney, Chris Sadler, Kubatko, Face, Diome, Fatty M, Macio, Roman Rai, Mike Trafik
Info:
http://www.mecca.cz...
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk, vip 690 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
2Close 2Heaven – poslední důležité informace!

Už za pár hodin v Mecce vypukne dlouho avizovaný třetí ročník charitativní party 2Close 2Heaven, jejím cílem je pomoci dětem, které trpí zákeřnou nemocí zvanou cystická fibróza. Přinášíme Vám poslední důležité informace před tím, než celá party vypukne.

 

 

Party startuje úderem 22:00 hod a na 2 stageích vystoupí celkem 3 zahraniční a 8 českých hostů. Speciální výkonný laser a bohatě doplněný světelný park se postarají o dokonalou atmosféru. K tomu všemu každý, kdo dorazí, obdrží CD namíchané speciálně k této příležitosti. Pokud si zakoupíte VIP vstupenku, máte k dispozici VIP patro, 2 vlastní VIP bary, luxusní toalety, můžete si k drinku vychutnávat čerstvé ovoce, nebo lahodnou kvalitní čokoládu, kterou vám budou servírovat naše hostesky.  Pokud už se nemůžete dočkat, mrkněte na ochutnávku z nového tracku, který právě dokončil Kid Massive a který čeká na své vydání... Určitě ho zítra v Mecce bude i testovat.

 
2Close 2Heaven – poděkování všem partnerům akce! 2Close 2Heaven a nabitý line-up na hlavní stagei! Nabitý line up techno.cz stage na páteční charitativní party 2Close 2Heaven Páteční 2Close 2Heaven v Mecce!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z benefice 2Close 2Heaven od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016