PARTYINFO

 

2CLOSE 2HEAVEN

flyer
Datum konání:
13.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Michael Gray, Kid Massive, Sydney, Chris Sadler, Kubatko, Face, Diome, Fatty M, Macio, Roman Rai, Mike Trafik
Info:
http://www.mecca.cz...
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk, vip 690 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
2Close 2Heaven – poslední důležité informace! 2Close 2Heaven – poděkování všem partnerům akce! 2Close 2Heaven a nabitý line-up na hlavní stagei!
Nabitý line up techno.cz stage na páteční charitativní party 2Close 2Heaven

Kdybychom to shrnuli podle anket, tak nás čeká jeden čerstvý držitel anděla  v živém vystoupení.  Druhý a třetí nejlepší Dj, jeden z mála účastníků Red Bull music academy anebo rezident jedné z nejoblíbenějších klubových akcí u nás. Zkrátka a dobře, techno.cz stage bude nabitá a hudebně hodně štavnatá!!!

 

V živém vystoupení si budete moci vychutnat výjimečnost a talent čerstvého držitele anděla v kategorii elektronická hudba – Kubatka. Ten představí svůj úchvatný a emotivní zvuk, který vámi projde a pocítíte ho až do morku kostí.

 

 

Dalším účastníkem bude domácí producent a dj Roman Rai, který se v posledním ročníku ankety dance music awards umístil na druhém místě. Ten vystoupí ve společném setu se svým kolegou Fattym M, oba jsou rezidenti party Flow, která už více jak rok přiváží do Roxy nejžhavější a nejzajímavější jména současné světové taneční scény.

 

 

Dále vystoupí sehraná dvojka hudebních vizionářů v podobě Myclick aka. Dj Face a Dj Diome. Pokud tedy už budete unaveni z tempa, které budou nahoře určovat Michael Gray, Kid Massive a řada dalších, seběhněte pár schodů na techno.cz stage, dejte si nějaký ten drink a vychutnejte si s námi hudbu podstatně jemnější konzistence. Techno.cz podporuje projekt 2Close 2Heaven a věří, že i díky Vám se nám podaří vybrat co nejvíce prostředků abychom pomohli dětem nemocným cystickou fibrózou.

 
Páteční 2Close 2Heaven v Mecce!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z benefice 2Close 2Heaven od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016