PARTYINFO

 

SOULTRAIN WEEKENDER - 13TH BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
21.05.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Rockie & Melvin (MTV & Kiss FM UK), Rico, Big J, Ama aka 12Play
Popis:
start 22:00, vstup 120/200 czk
 
 
13. narozeniny Soultrain Weekender v Radosti FX

Už je to tady! Soultrain Weekender, jedna z nejstarších urban nocí slaví své 13. narozeniny v Radosti FX, a vy můžete být u toho. Která jiná party s černou hudbou se drží na špici po takovou dobu? Pravidelně každou sobotu v jednom klubu již po 13. let hostil Soultrain Weekender několik z největších jmen urban music a právě narozeninové party vždy představily ty nejlepší anglické talenty, které byly známy jen hrstce pražských hudebních fajnšmekrů.

 

Letos jsme pro Vás pozvali jedinečnou dvojici přímo z MTV a KISS FM (UK) – Rickie a Melvina, jež patří nyní mezi nejznámější showmany nejen na britských ostrovech, ale v celé Evropě. Díky svému showmanství jak za djským pultem tak i mimo ně se Rickie a Melvin řadí mezi další originální hosty Soultrain Weekender, jenž právě originálním a nevšedním programem, který byl a je mnohokrát kopírován, si po celou dobu své

13. leté existence udržuje svůj standard, co se týče hudby, atmosféry, služeb a zábavy vůbec.

Nechte se zlákat posádkou Soultrain Weekender a přijďte s námi oslavit 13. výročí Soultrainu.

Ve spolupráci s Jagermaistrem se můžete těšit na welcome drinky a speciální drinky večera. Připravili jsme pro Vás také game zónu s konzolí KINECT od společnosti Microsoft, kde si můžete odskočit do virtuálního světa her. Těšit se můžete také na soutěže o hodinky Storm a mnohem víc.

IF IT MOVES FUNK IT!!!

www.soultrainweekender.eu

www.radostfx.cz

www.funkinmotion.com

www.rickieandmelvin.com

www.jaegermeister.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016