PARTYINFO

 

CZECHPOINT CLUB TOUR 2011 - BENEFICE PRO DNBRADIO.CZ

Datum konání:
17.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
X-morph, Frock, Wiskas vs. Needy, Drumax, Neighbour, Racocheyl, MC Paparasty
Info:
http://www.czparty.cz
Popis:
Na akci si bude možné zakoupit dvoudenní vstupenku na CzechPoint Open Air Festival 2011 za zvýhodněnou cenu 150 Kč
 
 
Páteční benefice pro Dnbradio.cz v Matrixu

Tento pátek zveme všechny fanoušky drumandbassu do klubu Matrix, kde se od 20 hodin bude konat speciální benefiční akce pro Dnbradio.cz. Přijďte podpořit nezávislý projekt internetového rádia - www.dnbradio.cz, které se momentálně stěhuje do nových prostor a potřebuje váš skromný příspěvek na dostavbu nového studia. Předem velké DÍKY všem, co zítra dorazí!

 

Veškerý výtěžek ze vstupného bude použit na financování nového studia, které na nás už netrpělivě čeká. Stejně tak netrpělivý jsou i moderátoři všech pořadů, kteří se už těší, až pro vás opět budou moci vysílat do éteru. Přítomností každého z vás se konto "Rádio" navýší o 40 Kč do 22h, o 70 Kč po 22h. Kromě klasického vstupného budete ale moc zcela dobrovolně přispět jakoukoli další částkou a pomoci tak ještě víc. Odměnou vám jistě budou výkony všech vystupujících djs, kteří si na nich dají mimořádně záležet a společně vám tak poděkují. A kteří to budou:

Line up >

X.MORPH / drumandbass.cz, redrum.cz
FROCK / czechpoint, nwp.cz, dnbradio.cz
NEIGHBOUR / bass bros.
DRUMAX / heartbeat.cz
WHISKAS aka WSKS vs. NEEDY / dnbradio.cz
RACOCHEYL / dnbradio.cz
MC PAPARASTY / bass bros.
MC DAWE / basta fidel, basetix unity

Akce bude zároveň dalším oficiálním warm upem na letošní ročník open air festivalu CzechPoint, který se bude konat poslední srpnový víkend 26. - 28. 8. 2011 v kempu Věšín u Příbrami. Na baru si tak budete moci zakoupit dvoudenní vstupenku na festival za speciální "warm up" cenu pouhých 150 Kč! Více info o festivalu najdete na webových stránkách akce - www.czparty.cz, příp. stánkách pořádající Nextwave Production - www.nwp.cz.

Těšíme se na vás...
Dnbradio & CzechPoint Crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016