PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
26.05.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz), Fun (Elemental Music), Popshot DJs
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra

Tak jak? Bylo to čekání nekonečné, ale o to větší z něho teď máme radost... Ano, 100x a ještě jednou můžete Bukanýr milovat, ale jen v těch teplých a prosluněných měsících si ho užijete se vší parádou! Tam uvnitř rozbalíte naplno vaše taneční kreace a klidně si na zdejším parketu nacvičte i Moonwalk - nikdo se na vás kvůli tomu nebude dívat skrz prsty. O patro výše pak u něčeho grilovaného doplníte kalorie, které jste tam dole poztráceli a přímo na náplavce na čerstvém vzduchu se můžete zasnít s pohledem na vodu - na tu řeku, jíž tolik propadl i Bedřich Smetana. Vážnou muziku vám však zcela vážně ve čtvrtek hrát nebudeme – Fun, Popshot DJs a Face, to jsou jména těch, kteří budou za vývoj večera zodpovědní a už teď se těší na to, až vám zahrají ne zrovna tradiční sety!

 

Jedna věc ty čtyři spojuje. Přestože má dnes zelenou všechno digitální, oni se pokusí čas násilím zastavit a zavzpomínat na dobu, kdy se u jednoho mixážního pultu rovnala rychlost dvou vinylů. Nikdo nic vzadu nerozpojoval, notebooky neexistovaly, černé asfaltové kolo mělo přímo magickou moc a kdo si novou písničku neopatřil včas, ten se k ní už nedostal. Večer zahájí již tradičně od 20:00 DJ Face a namíchá vám svěží letní koktejl. Kdy jindy umí být nu disco tak žhavé, kdy jindy si člověk tak rád zavzpomíná na muziku, která tolik těží z odkazu 70. a 80. let? Sïlné melodie, zpěváci, kteří opravdu zpívat umí, basové linky, jež jsou velmi groovy a tempo? Tak skvěle lenivé pro to, aby se člověk ani náhodou nezapotil. Úderem desáté hodiny žezlo převezme tandem Popshot DJs a velmi plynule na tenhle vzrušující a poutavý příběh naváže a ještě vás vezme na dovolenou do dalekých krajin – na Baleárské ostrovy! Nepotřebujete letenku, nebudou zvedat kotvu – stačí jen zavřít oči a nechat se unášet jejich vášnivou muzikou a pokud se vám z ní náhodou zatočí hlava a zapomenete, kde právě jste, pak se za to nestyďte, to k tomu prostě patří... Vyloženě vzpomínkový set si pro vás přichystal DJ Fun, polovička projektu Fun & Richie a zároveň spolumajitel vydavatelství Elemental. Jeho sbírka černých kotoučů z devadesátých let je opravdu úctyhodná a vy se alespoň s její částí můžete na vlastní uši seznámit. Využijte toho, stále má tahle hudba co říci, stále je v těch drážkách uložen recept pro divoký tanec. O půlnoci si přijdou na své všichni pamětníci a to si pište, že to nebude jen černobílé...

I tentokrát se na jedné palubě sejdou pisálci a foťáci serveru, který se den co den stará o to, abyste měli tu nejčerstvější potravu pro vaše oči z oblasti taneční, potažmo elektronické muziky. Festivalové léto je na spadnutí a moc rádi od vás uslyšíme, který open-air je pro vás tím podstatným a kam se letos vydáte. Co přesně vám na Techno.cz chybí? Chtěli byste se na jeho chodu také podílet? I na tohle téma si můžeme ve čtvrtek promluvit... Zastavte se tedy na kus řeči!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. června 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Sanny (sever sound) a Sonja (poslouchej.net).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016