PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
27.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Marcus Worgull (DE/Innervisions), Pat Heart (Afrodrops), Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
 
Informace k blížícímu se večírku Just Like That

Pátek 27. května se nezadržitelně blíží a s ním pravidelná noc na Bukanýru pod názvem Just Like That. I když nás islandská sopka trochu vyděsila, dobrou zprávou je, že letiště v Düsseldorfu odbavuje standardně a pátečnímu příletu Marcuse Worgulla by tak nemělo stát nic v cestě, respektive v leteckém koridoru.

 

Marcusovi vyšla tento týden nová, v pořadí třetí deska na labelu Innervisions. Okamžitě jsou slyšet velmi dobré ohlasy. Někteří o ní mluví dokonce jako o dosud nejlepším kousku z celého katalogu tohoto bývalého sub-labelu známého berlínského vydavatelství Sonar Kollektiv. Release „Worgullatora“ obsahuje dvě skladby – Long Way a Coppa, přičemž vibrace prvně jmenovaného tracku můžete posoudit sami prostřednictvím následujícího videa:

 

 

Obě skladby si můžete v celé délce poslechnout, popř. již nyní v předstihu oficiálního vydání zakoupit skrze stránky: www.mutingthenoise.com

Marcus také přispěl svým trackem na kompilaci SOUL AID - Music For Japan, což je projekt na duševní podporu obyvatel Japonska po nedávné přírodní katastrofě. Hudba na této kompilaci je možná ke stažení zdarma.

soulaid.org/#5799958013

Pro ty, kdo si chtějí dát warm up již dnes doma v obýváku, přikládáme Marcusův nedávný set pro Buzzin’ Fly: soundcloud.com/warmhq/marcus-worgull-buzzin-fly

Bukanýr je pevně zakotvený a netrpělivě očekává všechny návštěvníky na páteční večer, během kterého doprovodí Marcuse Worgulla ještě residentní djs Pat Heart a Lukas Micka. Vstup ZDARMA!

 

 
Just Like That U Bukanýra

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016