PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
27.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Marcus Worgull (DE/Innervisions), Pat Heart (Afrodrops), Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
 
Informace k blížícímu se večírku Just Like That
Just Like That U Bukanýra

Další vydání večírku Just Like That na house boatu U Bukanýra bude hostit jednoho z mála umělců německého labelu Innervisions a majitele obchodu a zároveň distribuce s deskami Groove Attack, Marcuse Worgulla. Marcus Worgull není kdovíjaký hyper-plodný producent chrlící jeden release za druhým. Dobu mezi vydáním jeho sólo desek totiž vyplňují poměrně dlouhé intervaly.

 

Za celou svoji kariéru vydal tři desky a právě v těchto dnech se lisuje čtvrtá pro Innervisions. Naopak je tomu u jeho skvělých remixů, kterých Marcus produkuje mnohem víc. Marcus je především kvalitní dj a na festivalech v Holandsku nebo v londýnských klubech jako například Fabric nebo Cable se cítí jako doma. Jeho kořeny, podobně jako u Innervisions parťáka Dixona, pocházejí ze soulové hudby, nu-jazzu a broken-beat scény, což se odráží v jeho dj setech, které se zaměřují vždy na tu deepovější stranu house music. Uvidíme, jak dlouhý set si střihne na Bukanýru.

Na Just Like That doplní line-up jako vždy Pat Heart a Lukas Micka. Loď se začne pohupovat od desíti hodin večer a vstup jsme nastavili co nejvíce velkoryse – zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016