PARTYINFO

 

ROXY DANCE CONFERENCE

Datum konání:
14.05.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kyau & Albert, CrossRyders, Thomas Coastline, Honza Průcha
Popis:
start 22:00, vstup v koktejkách + kluci kravata do 23:00 zdarma, ostatní 150 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Kyau & Albert zahrají v Roxy!

Květnová Roxy Dance Conference hostí hvězdy labelu Euphonic. Německá producentská dvojice se vrací na své oblíbené místo, tedy za českými fanoušky. Kyau & Albert tentokrát vystoupí 14. května v pražském klubu Roxy. Nová pravidelná noc Roxy Dance Conference se tedy ponese v německém nádechu, aby hlavní hvězdy mohli představit tradiční artefakty své vlasti.

 

Druhou květnovou sobotu v Roxy zahrají také residenti CrossRyders, Thomas Coastline a Honza Průcha. Doporučeným dress codem zůstává kravata pro pány a lehké koktejlové šaty pro dámy. Takto vyšňoření návštevníci neplatí do 23hodin vstupné. Poté je cena 150 korun. O vstupenky také můžete soutěžit ve vysílání Dance radia na 89,0 a 102,9 FM.

Více info na www.roxy.cz a www.danceradio.cz

Kyau & Albert

Matadoři trancové scény letos oslaví 15 let spolupráce. Za tu dobu nasbírali obrovské množství úspěšných singlů, alb i remixů. Během posledních několika let na špici evropské hudební scény se objevili i v česku, kde mají silnou fanouškovskou základnu. Jsou zakladateli a tahouny německého vydavatelství Euphonic, které zaštiťuje největší světové producenty a je zárukou jistoty kvalitní hudby. Jejich pořad Euphonic Sessions můžete každou středu od 22 hodin poslouchat na Dance radiu.

CrossRyders

Rezidenti noci Roxy Dance Conference a autoři stejnojmenného pořadu na Dance radiu. Na kontě mají řadu DJských i producentských zkušeností, které využili k propojení legendárního pražského klubu a opravdového tanečního rádia. Jejich hudební feeling je vždy otázkou momentu, místa, publika a duchu akce. V průběhu celé akce vás budou provázet přímým přenosem z Roxy na vlnách Dance radia, kde uslyšíte i rozhovory s účinkujícími i s vámi samotnými.

Thomas Coastline

Jedno z nejvýraznějších jmen české trancové scény a důkaz toho, že se tuzemská tvorba může pustit do boje s Evropou. Thomas postupně přechází z upliftingového žánru k progresivnějsím zvukům, což se promítlo i v jeho posledním singlu příznačně inovátorsky nazvaném Kill my skill. Tato zabijačka vychází na labelu Excessive Records a úspěšně boduje v hitparádě Dance radia.

Honza Průcha

Zkušený klubový DJ ze stáje Dance radia, kde společně s Milanem Kroužilem produkuje legendární  nedělní pořad Clubmix. Honza Průcha alias DJ Future má neskutečně široký hudební záběr a určitě se postará o příjemný rozjezd Roxy Dance Conference přesně podle aktuální atmosféry.

 
DJ Contest zná své finalisty! - rozhodněte o celkovém vítězi

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016